Mediamarkt Logo

eufy Security bij MediaMarkt

Altijd op de hoogte zijn wat er in en rondom je huist gebeurt? Dat kan met de slimme alarmsystemen van eufy Security. Met deze alarmsystemen kun je ook op afstand je beveiliging beheren, zodat je snel kunt reageren als er iets verdachts gebeurt. Naast slimme alarmsystemen biedt eufy Security ook slimme deurbellen, zodat je, waar je ook bent, kunt zien we er voor je deur staat.

Slimme deurbellen

Bekijk slimme deurbellen

Slimme alarmsystemen

Bekijk slimme alarmsystemen
Eufy beveiligingsproducten

eufy: lokale veiligheid, geen maandelijkse kosten

Met de producten van eufy Security kun je jouw huis van top tot teen beveiligen. Denk hierbij aan beveiligingscamera's, deurbellen en alarmsystemen. De producten van eufy zijn niet alleen slimme beveiligingsproducten, ze maken ook gebruik van AI. Ze kunnen bijvoorbeeld mensen herkennen die vaak bij je langskomen.

Het beschermen van jouw privacy is belangrijk. Daarom gebruikt eufy Security geavanceerde versleutelingstechnieken om jouw privégegevens te beveiligen. Ook worden alle databestanden van je slimme deurbel of camerasysteem lokaal opgeslagen, zodat je niet vast zit aan een maandelijks abonnement voor opslag van jouw gegevens. Een ander groot pluspunt is de batterijcapaciteit van eufy-producten: deze is erg groot, dus je hoeft de batterij niet niet regelmatig op te laden.

Eufy beveiligingscamera's

Hou alles in de gaten met de eufy-camera's

Het eufy Security-assortiment bevat een groot aantal beveiligingscamera's. Zo zijn er camera's met een resolutie van 1080 pixels, maar ook camera's die een 4K-resolutie hebben. Daarnaast bestaat het assortiment eufy-beveiligingscamera's uit binnen- en buitencamera's.

Er zijn eufy-beveiligingscamera's die zijn voorzien van kunstmatige intelligentie. Dit betekent dat ze onderscheid kunnen maken tussen beweging van mensen en huisdieren, maar ook dat ze specifieke personen kunnen herkennen. Ook zijn er camera's die uitgerust zijn met nachtzicht, een schijnwerper of audio, zodat je kunt communiceren met de persoon die voor de camera staat.

Eufy slimme deurbellen

Slimme deurbellen van eufy

Altijd weten wie er voor je deur staat? Dat kan met de slimme deurbellen van eufy Security. Via de eufy Security-app kun je live met degene praten die voor je deur staat, ook als je niet thuis bent. Handig als er iemand met een pakketje voor je deur staat, maar je nog niet thuis bent.

Een slimme deurbel van eufy verhoogt ook de beveiliging rondom je huis. Door de bewegingsdetectie van deze deurbellen weet je meteen wanneer er iemand bij je huis is en met behulp van de BionicMind-technologie leert de deurbel bezoekers herkennen en detecteren. Als er een bekende voor de deur staat, dan laat jouw eufy-deurbel dit merken met een bepaalde kleur verlichting op de deurbel.

Eufy slimme alarmsystemen

Een slim alarmsysteem voor je huis

Naast slimme deurbellen en beveiligingscamera's bevat het assortiment van eufy Security ook slimme alarmsystemen. Deze kun je via wifi koppelen aan de eufy Security-app op je smartphone of tablet. Na het koppelen van je alarmsysteem kun je onmiddellijk meldingen ontvangen als er activiteit waargenomen wordt.

Een slim alarmsysteem van eufy Security is voorzien van een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel en verschillende sensoren. Dit systeem werkt aan de hand van Homebase, het basisstation waaraan je ook nog extra sensoren kunt koppelen. Dit kan bijvoorbeeld een slimme deurbel of camera zijn. Door het koppelen van extra sensoren personaliseer je jouw eigen eufy slimme alarmsysteem zoals jij dat wilt.

Eufy floodlight camera's

Ongewenste bezoekers in de schijnwerpers met Floodlight Camera's

De Floodlight Camera van eufy Security heeft een ingebouwde schijnwerper, zodat je tuin of oprit nog beter tegen inbraak beschermt kan worden. De Floodlight Camera kan 360 graden draaien en filmt in 2K-resolutie. Als de camera indringers detecteert, gaat er een fel licht branden dat als afschrikmiddel dient. Je krijgt ook direct een melding via de eufy Security-app, zodat je meteen op de hoogte bent van verdachte situaties. Ook beschikt de Floodlight Camera over een microfoon en audio, zodat je kunt horen wat er gebeurt in de buurt van je beveiligingscamera én je kunt praten tegen de persoon die in de buurt van de camera is.

Eufy slimme beveiligingssystemen

eufy-camera's met dual-camera technologie

Veel eufy-camera's maken gebruik van de zogenaamde dual-camera technologie. Dit houdt in dat de camera 2 lenzen heeft om foto's en video's te maken. Hierdoor kan de camera een breder gezichtsvel vastleggen en heeft hij een 360 graden dekking. De dual-camera kit van eufy Security neemt beelden op in 4K en kan tot wel 8 keer inzoomen om meer diepte en perspectief te beiden. Op deze manier kun je op elke afstand ieder detail zien en heb je geen last meer van dode hoeken, waardoor je huis en de omgeving van het huis optimaal beveiligd is.

Eufy - Security app

Al je beveiliging bedienen via de eufy Security-app

Alle slimme producten die jij van eufy in je bezit hebt, beheer en bedoen je vanaf een plek. Door al je producten, zoals beveiligingscamera's en alarmsysteem met wifi te koppelen aan de eufy Security-app, heb je alleen een smartphone of tablet nodig om je beveiligingssysteem te beheren. Dit kan ook op afstand, dus als je bijvoorbeeld op je werk of zelfs op vakantie bent. Via de app is het mogelijk om live de beelden van je eufy-beveiligingscamera te bekijken en om te communiceren met mensen die zich in of rondom je huis bevinden. Als er beweging gedetecteerd wordt, ontvang je hiervan ook een melding op je smartphone of tablet. Als laatste is het erg eenvoudig om instellingen van je apparaten aan te passen via de app, zodat jij je woning kunt beschermen op de manier die jij wil.

Eufy - Homebase

Koppel je slimme beveiliging aan de eufy Homebase 3

De Homebase is het basisstation van eufy en is de centrale hub voor alle slimme eufy-beveiligingsapparaten in en om je huis. De Homebase is draadloos verbonden met je apparaten en kan foto's en video's bewaren die opgenomen worden door je slimme apparaten. Hierdoor kun jij ze altijd bekijken en heb je ook nog eens geen maandelijks abonnement nodig. De lokale opslag van je bestanden is veilig, dus je privacy wordt gegarandeerd. Het installeren van de Homebase is erg eenvoudig, je hebt alleen een wifiverbinding nodig. Na installatie van de Homebase kun je eenvoudig je eufy-producten aan dit basisstation koppelen.

Eufy - Til je privacy naar een hoger niveau

Til je privacy naar een hoger niveau

Jouw beveiliging wordt door eufy Security heel serieus genomen. Dit betekent ook dat de bescherming van je persoonlijke gegevens belangrijk is. Alle slimme producten, of het nu deurbellen, alarmsystemen of camera's zijn, versleutelen alle opgenomen beelden met RSA 1024 en AES 128, voordat ze naar het basisstation gestuurd worden. Elke opname krijgt ook een eigen, unieke encryptiesleutel voor maximale bescherming van deze gegevens. Alle opgenomen bestanden staan op een lokale harde schrijf, die je kunt uitbreiden tot maar liefst 16 TB.