Marantz

De meeste mensen genieten van muziek, sommigen zijn er gepassioneerd door. Marantz is dat ook. De visie van Marantz is dat muziek exact zó gereproduceerd moet worden zoals de artiest het bedoeld heeft. Niets, maar dan ook helemaal niets, mag de beleving van muziek in de weg staan. Daarom hebben ze bij Marantz ook maar één filosofie: "Because Music Matters." Het erfgoed van technische excellentie houdt in dat Marantz componenten kan creëren met het beeld, de timbre, kracht en dynamiek zoals bedoeld; de daadwerkelijke essentie van een opname. Voor Marantz tellen perfecte specificaties en technische gegevens pas als een product de kracht, de opwinding en emotie van muziek kan weergeven.

Populaire Marantz producten

Het assortiment van Marantz

AV Receivers

De AV receivers van Marantz voegen stijl en uitstraling toe aan uw huiskamer dankzij hun elegante ontwerp. De receivers beschikken over de nieuwste technologieën (o.a. Dolby Atmos, Auro 3D) en uitgebreide aansluitopties en afspeelmogelijkheden.

AV Versterkers

Hoogwaardige versterkers met sublieme prestaties. Ideaal voor de nieuwste High Definition audio formaten. Marantz’ traditie in versterkers heeft een enorme impact gehad op de audio industrie en heeft dat nog steeds omdat ze simpelweg uitstekend zijn.

Blu-ray spelers

Marantz Blu-ray Spelers bieden eersteklas beeldkwaliteit van DVD en Blu-ray discs. Daarnaast bieden ze fraaie audio prestaties, vooral via de analoge uitgangen. Een uitstekende keuze voor de film- en concertliefhebber.

Versterkers

De versterkers van Marantz voegen niets toe aan het originele audiosignaal en houden de luidsprekers onder controle, precies zoals bedoeld door de muzikant. Op deze manier kunt u optimaal van muziek genieten en de beleving die muziek teweegbrengt.

Audiospelers (SACD,CD, digitaal)

Een audiospeler is niet alleen te beoordelen aan de hand van specificaties. U moet hem beluisteren. Marantz’ decennialange kennis en ervaring in audioreproductie en productontwerp maken het mogelijk producten te maken als onze audiospelers.

USB/DA Converters

Geniet van optimale audiokwaliteit, ook wanneer u met de hoofdtelefoon muziek beluistert. De Marantz USB/DA converter zet het digitale audio signaal van uw pc of smartphone om in een analoog signaal voor optimale audiokwaliteit.

Draaitafels

Veel van uw gekoesterd vinyl is en zal waarschijnlijk nooit in digitaal formaat worden uitgebracht, waardoor kwalitatief hoogwaardige draaitafels belangrijker zijn dan ooit. Marantz biedt u volledig geautomatiseerde en hoogkwalitatieve draaitafels.