Airco

De energiezuinige airconditioning van LG ververst de lucht en regelt de temperatuur in iedere ruimte.

Assortiment

De entertainmentproducten van LG voor de consumentenmarkt zijn onder te verdelen in tv's en home-entertainment, mobiele telefoons en tablets, huishoudelijke producten en computerproducten. Tot slot maakt LG ook een airco.

Tv's en home-entertainment

Ultra-hd-tv's, oled-tv's, Cinema 3D, hoe snel de nieuwe technieken elkaar ook opvolgen, LG loopt altijd voorop. LG is verantwoordelijk voor de eerste curved oled-tv ter wereld. Deze biedt dankzij zijn gebogen vorm een perfecte kijkhoek. Het oled-display garandeert een groot contrast en volledig haarscherp beeld. Naast deze topper heeft LG ook een groot arsenaal aan led-tv's en plasma-tv's.
De Ultra HD-tv's van LG staan garant voor een beeldkwaliteit die zowel dichtbij als veraf even goed is.
LG Smart TV is het systeem waarmee alle recente televisies van de fabrikant een aantal online services bieden, zoals streaming-entertainmentservices en apps. LG heeft een ruime keuze aan home-cinemasystemen met dvd- en blu-ray. Ze bieden een combinatie van design en prestaties om series, films of games zo goed mogelijk te kunnen beleven.

Mobiele telefoons en tablets

Voor iedere smaak en voor ieder budget zijn er mobiele telefoons van LG. De Optimus Smartphone-serie is gericht op kijkgenot, uitstekende audio en intuïtief gebruiksgemak. De LG G3 staat bekend om zijn zeer scherpe beeldscherm, geavanceerde camera en lichtgewicht metallic ontwerp. De LG G Flex valt op door zijn gebogen scherm, dat de kijkervaring vergroot en zorgt dat de telefoon comfortabel in de hand ligt. Ook de meer basic telefoons, zoals de bekende T580 en de C195 bieden alle functies waar de moderne consument behoefte aan heeft. De G Pad-tablets van LG draaien op Android en zijn er in afmetingen van 10,1 inch, 8,3 inch 8,1 inch en 7 inch. Met de LG Smartwatch heeft de fabrikant ook de markt voor slimme horloges betreden.

Huishoudelijke producten

Alle wasmachines van LG zijn uitgerust met een Direct Drive-motor. Deze motor gaat veel langer mee. Daarom geeft LG er 10 jaar garantie op.
Door het wassen met stoom slijt kleding veel minder snel. Daarnaast verwijdert een stoomwasbeurt het hardnekkigste vuil en allergie-opwekkende stoffen voor 99,7 procent.
Er zijn nu ook wasdrogers van LG. 
LG heeft ook een ruime selectie aan (Amerikaanse) side-by-sidekoelkasten. Deze koelkasten vereisen minder onderhoud en reparatiekosten waardoor ze veel langer meegaan.

Omdat stofzuigen voor niemand een favoriete bezigheid is, maakt LG het met zijn Hom-Bot-stofzuigers apparaten ontwikkeld waar u nauwelijks naar om hoeft te kijken.

Computerproducten

LG verkoopt IPS-monitoren (correctere kleurenweergave ongeacht de kijkhoek), ultra wide 21:9-monitoren en led-monitoren.

LG

Life's good

Al een aantal jaren lezen we de tekst "Life's good" onder het LG-logo. Maar dit is niet de oorspronkelijke betekenis van de letters. Het Zuid-Koreaanse bedrijf heette tot 1995 Lucky Goldstar. De LG Group werd in 1947 opgericht. Het eerste bedrijf van de latere corporatie was Lucky Chemical Industrial Co., actief in de chemische industrie. In 1958 werd elektronica toegevoegd (huishoudelijk en professioneel). LG werd het eerste Zuid-Koreaanse elektronicabedrijf. Voordat de naam in 1995 veranderde in LG, werden de producten in Zuid-Korea verkocht onder de merknaam Lucky, terwijl producten voor de buitenlandse markt onder de naam Goldstar werden verkocht. De LG Group is nog altijd actief in de chemie, maar de meeste consumenten kennen het merk LG Electronics van de elektronicaproducten

Energiezuinig en efficiënt

LG weet dat de meerwaarde van consumentenelektronica zit in het plezier dat u eraan beleeft. Daarom is het researchteam van LG Electronics erop gericht technologie te ontwikkelen die uw comfort vergroot en uw entertainment verbetert. Maar LG weet ook dat u uw geld zinvol wilt uitgeven en het milieu een warm hart toedraagt. Daarom streeft het bedrijf er continu naar om zijn producten nog energiezuiniger en efficiënter te maken.