MediaMarkt Nieuwegein

Route en contact

Nieuwegein

Winkelinformatie printen
Raadstede 41
3431 HA Nieuwegein
Telefoonnummer:
030 6004500
FAX:
030 6004512
E-mail:
Contact

Meer informatie:

KvK-naam: KvK-nummer:
Nieuwegein

Directeur

Dhr. K. de Groot

Btw-nummer

Openingstijden Servicecentrum
maandag 11:00 - 21:00 uur 11:00 - 21:00 uur
dinsdag 10:00 - 21:00 uur 10:00 - 21:00 uur
woensdag 10:00 - 21:00 uur 10:00 - 21:00 uur
donderdag 10:00 - 21:00 uur 10:00 - 21:00 uur
vrijdag 10:00 - 21:00 uur 10:00 - 21:00 uur
zaterdag 09:00 - 18:00 uur 09:00 - 18:00 uur
zondag 12:00 - 17:00 uur 12:00 - 17:00 uur

Online folder

Bekijk hier de online folder van MediaMarkt Nieuwegein

Product demonstraties, acties, signeersessies of andere events.

Bij Media Markt Nieuwegein zijn er regelmatig leuke acties, product demonstraties of signeersessies.
Houd onze website in de gaten en/of volg ons op Twitter @MediaMarktNWG

“Geslaagde actie voor het Vergeten Kind bij Media Markt Nieuwegein”

Voor de vijfde keer zette Media Markt Nieuwegein zich samen met de andere Media Markt vestigingen en de VriendenLoterij in voor Het Vergeten Kind. Bij alle kassatransacties tussen 21 november 2016 en 8 januari 2017 ontving de klant een gratis lot van de VriendenLoterij. Met dit gratis lot t.w.v. €13,25 kon de klant eenmalig gratis meespelen door het lot te activeren op de speciale website.

Stichting het vergeten kind
Een groot gedeelte van alle deelnemers aan de actie heeft besloten om mee te blijven spelen met de VriendenLoterij en dit komt ten goede aan de stichting Het Vergeten Kind. Het Vergeten Kind zet zich breed in om het welzijn van kinderen te verbeteren die opgroeien in sobere opvanglocaties, omdat ze zijn mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten of gevlucht. Zij verbeteren de leef- en speelomgeving, zodat ze binnen de veilige muren van de opvang kunnen spelen, bewegen en ontspannen. Daarnaast organiseren zij activiteiten en evenementen die deze kinderen weer even laten lachen en genieten. Kijk voor meer informatie over de stichting op: www.hetvergetenkind.nl

Media Markt Nieuwegein meest actief en succesvol!
De kassamedewerkers van Media Markt Nieuwegein werden afgelopen week in het zonnetje gezet voor hun bijdrage aan deze actie. Niemand minder dan Het Vergeten Kind – ambassadeur Johnny de Mol bracht hoogstpersoonlijk een bezoek aan de Nieuwegeinse vestiging. Van alle Media Markt vestigingen bleek de Nieuwegeinse vestiging het meest actief en succesvol te zijn!

Directeur Kees de Groot van Media Markt Nieuwegein: “Ik ben enorm trots op ons team! Het feit dat wij met z’n allen weer duizenden kinderen kunnen laten stralen geeft mij een goed gevoel. Uiteraard gaat onze dank ook uit naar onze klanten, want zonder zoveel enthousiasme was het succes van deze actie een stuk minder geweest”

“Media Markt Nieuwegein heeft de grootste gamingafdeling van de regio”

Media Markt Nieuwegein heeft de grootste gamingafdeling van de regio. Met nieuwe producten en een nog uitgebreider assortiment is de Nieuwegeinse vestiging de “place to be” voor gamend Nederland.

Ruim 170 m² gameplezier!
“Wij willen altijd inspirerend, verrassend en vernieuwend zijn. Dat hebben we ook al laten zien met de komst van een Ziggo Shop en een Apple Shop in de winkel en nu maken we dat waar met 170 vierkante meter gameplezier voor jong en oud!” licht directeur Kees de Groot toe.
Of je nu een game zoekt voor op de Playstation, een controller voor de Xbox, een headphone voor het gamen op de PC; Media Markt Nieuwegein heeft het grootste assortiment en in elke prijsklasse de scherpste prijzen.

Nieuwste technologieën en gadgets
Op de nieuwe gamingafdeling tref je naast de “traditionele” ook de allernieuwste technologieën en gadgets aan. Zo is er een ruime keus in VR brillen en ook een groot assortiment hoverboards en mini segway’s.
Laat je inspireren en probeer de nieuwste games uit, doe mee aan de leukste competities, die regelmatig georganiseerd worden en/of ervaar de mogelijkheden van de VR bril in de winkel  “Wij nodigen iedereen van harte uit om een kijkje te komen nemen op de vernieuwde gamingafdeling.”

MM workshops, trainingen en advies op maat gesprekken

De wereld om ons heen verandert snel. Alle product-introducties en innovaties zijn bijna niet bij te houden. Bovendien wordt er vaak niet optimaal gebruik gemaakt van de producten.
Media Markt Nieuwegein vindt het begeleiden en adviseren voor EN na de aankoop erg belangrijk. Of je nu in de oriënterende fase zit of je al in het bezit bent van je gekochte product; iedereen moet optimaal plezier halen uit onze producten!

Smartphone schermreparatie
Is uw telefoon gevallen en is uw scherm hierdoor gebarsten? Geen probleem! Vanaf nu kunt u namelijk bij ons terecht voor schermreparatie al vanaf 69.-. Onze gecertificeerde medewerkers repareren het scherm van uw telefoon terwijl u wacht. Klaar terwijl u wacht dus*. Lang wachten of uw toestel opsturen voor reparatie is niet nodig: bij ons gaat u bellend de deur weer uit.

Voorkom lang wachten in de winkel, maak online een afspraak wanneer het u uitkomt!
Maak uw afspraak via www.mmworkshops.nl/schermreparatie

* Reparatieduur is afhankelijk van het type toestel.

Shop-in-Shop


Sommige dingen overleg je het liefst persoonlijk. Of je nu gaat verhuizen, twijfelt welk abonnement je nou moet kiezen of gewoon wilt weten of je met je huidige abonnement nog goed zit. Bij Ziggo zorgen ze altijd voor een oplossing. Hoe krijg je goede wifi overal in huis? En haarscherp tv-beeld? Ze geven je graag tips om optimaal te kunnen genieten van onze diensten.

Nieuwsgierig naar het tv-kijken van nu? Wil je weten hoe je onze handige apps gebruikt en hoe je van elk scherm een tv maakt? We laten je graag zien wat Horizon allemaal te bieden heeft. En als dat je wat lijkt, sluit je eenvoudig en direct een tv- of internetabonnement of alles-in-1 pakket af. Of fris je de boel op met een extra zenderpakket.

We zien je graag in onze Ziggo Shop!

Volg ons ook op twitter

1UURS BEZORGING

Media Markt Nieuwegein heeft 1uurs bezorging

Media Markt Nieuwegein heeft 1uurs bezorging. Met deze service gaat de Nieuwegeinse vestiging een stap “verder” dan het 7 dagen per week bezorgen van de gekochte elektronicaproducten bij de mensen thuis.

Kees de Groot, vestigingsdirecteur Media Markt Nieuwegein: “De 1uurs bezorging is een extra dienst voor onze klanten. Indien wij het product op voorraad hebben in de winkel kunnen wij zorgen dat het gewenste product binnen een uur wordt afgeleverd bij onze klant! Dit is sneller dan ooit!”

Klanten hoeven niet langer te wachten op hun nieuwe aankoop! Handig voor wie last minute een televisie, magnetron, printer nodig heeft of gewoon écht niet langer kan wachten op zijn/haar favoriete product.

Deze service is een aanvulling op het al bestaande aanbod. Het huidige PowerService-aanbod van Media Markt Nieuwegein bestaat o.a. uit het installeren van witgoedapparaten bij u thuis en het onderhouden van uw apparatuur. Waardoor u optimaal kunt genieten van uw nieuwe aankoop!  Bij Media Markt vindt u een passende service voor ieder product.

Media Markt Nieuwegein bezorgt*:
- 7 dagen in de week, dus ook op zondag!
- 5 avonden in de week
- Binnen het uur

* Vraag in de winkel naar de (bezorg)voorwaarden!

Join The Club


Hou je van fantastische voordelen? Word dan lid van Media Markt Club. Je profiteert altijd en overal van exclusieve Club-voordelen, waanzinnige winacties en leuke verrassingen. Je kunt je inschrijven bij ons in de vestiging of op mediamarkt.nl/club, waar je Nieuwegein als voorkeursvestiging kunt doorgeven.

Vacatures