SONOS

Muziekliefhebbers vormen het hart en de ziel van Sonos. Het bedrijf is dan ook opgericht door en voor muziekliefhebbers. Dankzij Sonos wordt het heel eenvoudig om in elke kamer in huis te genieten van uw favoriete muziek. Sonos blinkt uit in het maken van systemen waarin hardware, software, ontwerp en gebruiksgemak worden gecombineerd tot een eenvoudig pakket dat direct werkt als u het uit de doos haalt. De producten worden steeds weer verbeterd door gratis software-updates te leveren. Zo kunt u blijven profiteren van nieuwe functies en muziekdiensten.

In één kamer of in alle kamers tegelijk. Luister in de woonkamer, slaapkamer of zelfs in de badkamer naar een ander nummer of speel in alle kamers dezelfde track af.

Al uw muziek samen in één app. Al uw favoriete muziekdiensten bij elkaar in één simpele app, waarmee u alles kunt bedienen; van tracks, kamers tot het volume.

Overal in huis het beste geluid. Trueplay stemt uw speaker zo af dat muziek glashelder klinkt, waar u de speaker ook neerzet.

Apple Music

Sonos en Apple Music werken nu samen. Dat betekent dat u met de smart speakers van Sonos in het hele huis naar speciaal voor u geselecteerde muziek kunt luisteren. Stel de speakers eenvoudig af op de kamer waar ze staan en laat de muziek precies zo klinken als de artiest het heeft bedoeld. Met Sonos en Apple Music geniet u van favoriete nummers uit uw persoonlijke muziekbibliotheek, streamt u muziek van Apple Music of van andere online muziekdiensten en luistert u naar meer dan 100.000 radiozenders van over de hele wereld.

Populaire Sonos producten

Het assortiment van Sonos

Speakers

Begint u klein of gaat u meteen voor groot? Er is een geschikte Sonos-speaker voor elke kamer in huis. Luister in de woonkamer, slaapkamer of zelfs in de badkamer naar een ander nummer, of speel in alle kamers dezelfde track af. Draadloos.

Home Cinema

Een ongeëvenaard geluid voor uw favoriete films, games en series. Eenvoudige alles-in-een streaming, omdat muziek soms het enige is dat telt. Begin met een PLAYBAR voor een heuse thuisbioscoop. Voeg een SUB toe voor een diepere bas.

Componenten

Maak van uw audio-apparatuur een draadloze streammachine. Met een Sonos CONNECT of CONNECT:AMP kunt u uw bestaande speakers, stereosystemen en Home Cinema-installaties snel omtoveren tot volwaardige systemen voor het streamen van muziek.