Sonos

Muziekliefhebbers opgelet: dit is jouw smart speaker

Sonos One biedt een krachtig kamervullend geluid en is helemaal voorbereid op de toekomst dankzij eenvoudige stembediening*. Bedien je muziek en vraag informatie op over de meest uiteenlopende zaken. Het zwarte of witte design past naadloos in ieder interieur. Heb je je smartphone niet bij de hand? Dan kun je met de handige touchbediening nummers pauzeren, overslaan en het volume regelen.

Ontdek meer

Stembediening voor Sonos is nog niet beschikbaar in Nederland. Deze functie wordt beschikbaar gemaakt zodra Sonos en haar partners de service lanceren.

Plaats in elke kamer de juiste speaker.

Het begint klein en groeit uit tot iets groots. Voor iedere kamer in huis is er een Sonos-speaker.

Sonos One

One

De smart speaker voor muziekliefhebbers.

Een kamervullend geluid en geschikt voor stembediening. Perfect.

Sonos Play:1

Play:1

Krachtig geluid uit een kleine home-speaker

Met de Play:1 geniet je overal en in iedere ruimte van een indrukwekkend, kamervullend geluid. Bovendien past de Play:1 in de boekenkast, maar ook op het aanrecht of andere kleine ruimten.

Sonos Play:3

Play:3

Voelt zich overal thuis

De Play:3 overtreft de Play:1 in prestaties. Dat begint al bij de diepere bas, waardoor het geluid robuuster en rijker klinkt. Overal. Daardoor is deze speaker overal in huis te plaatsen.

Sonos Play:5

Play:5

Laat je omverblazen!

Diehard muziekliefhebbers en audiofielen opgelet. De Play:5 is de perfecte speaker voor iedereen die grote ruimtes wil voorzien van een kamervullend geluid. Met deze speaker wordt zelfs het meest kritische oor tevredengesteld.

Home Theater voor muziekliefhebbers.

Geniet van een indrukwekkend bioscoopgeluid terwijl je kijkt naar je favoriete tv-programma’s, films of luistert naar je muziekcollectie. Het maakt bovendien niet uit of je kiest voor 3.1 of 5.1.

Sonos Home Theater voor muziekliefhebbers

Playbar

Een streamingspeaker en home-theater soundbar in één.

Met de PLAYBAR geniet je van een bioscoopgeluid tijdens al je favoriete films, tv-programma’s en sportwedstrijden. Maar ook tijdens het gamen. Bovendien streamt de PLAYBAR draadloos je muziek.

Playbase

Bioscoopgeluid voor televisies op een standaard of meubel.

Meteen valt op dat het slanke en strakke ontwerp wegvalt onder het scherm, terwijl je favoriete media fantastisch klinken dankzij het brede geluid.

Sub

Ervaar een diep basgeluid met Sonos

Omdat de SUB de lage tonen op indrukwekkende wijze afspeelt, kunnen al je andere Sonos-speakers zich richten op de middelhoge en hoge tonen. Voel en ervaar het verschil.

Playbar of Playbase

Playbar of Playbase.

Iedere film, serie en game klinkt beter dankzij het brede driekanaalsgeluid van onze soundbar. Alle geluidseffecten en muziek zijn perfect terug te herleiden naar de linker- en rechterkanalen, terwijl het platte design van de PLATBASE verdwijnt onder je televisie. Het meest indrukwekkende? Het kamervullend geluid.

Playbar of Playbase + Sub

Playbar of Playbase + Sub.

Je home-theaterbeleving is pas compleet met een dynamisch en gedetailleerd basgeluid. Door de SUB met PLAYBAR of PLAYBASE te combineren, is iedere knal, botsing en dreun voelbaar tot in je tenen.

Playbar of Playbase + Sub + 2 Play:1s

Playbar of Playbase + Sub + 2 Play:1s.

De totale Sonos-geluidsbeleving ervaar je door twee PLAY:1’s, PLAY:3’s of PLAY:5’s te koppelen met een PLAYBAR of PLAYBASE en de krachtige SUB. Zo ervaar je een krachtig en onvervalst surroundgeluid, waarmee je jezelf midden in de actie waant.

Stream muziek met je huidige geluidsapparatuur

Sonos Connect

Connect

Stream met Sonos Connect je favoriete muziek via de app naar elk versterkt stereo- of Home Theater-systeem.

Connect:AMP

Stream muziek naar een set losse speakers, zonder dat je een versterker nodig hebt.

The Home Sound System

Sonos - Installeren is eenvoudig

Installeren is eenvoudig

Koppel de Sonos-speaker met de app en de rest gaat vanzelf. Zonder draden, zonder ingewikkelde instellingen.

Sonos - Wifi, geen Bluetooth

Wifi, geen Bluetooth

Omdat Sonos muziek streamt via wifi en niet via je telefoon, kun je zonder onderbrekingen vanwege inkomende gesprekken, sms’jes en push-notificaties door blijven luisteren.

Sonos - Elke track, elke ruimte

Elke track, elke ruimte

Kies je ervoor om verschillende nummers af te spelen in verschillende kamers, of juist naar dezelfde tracks op hetzelfde moment. Aan jou de keuze.

Sonos - Hoe langer je hem hebt, hoe beter hij wordt

Hoe langer je hem hebt, hoe beter hij wordt

Met iedere software-update wordt je Sonos-systeem slimmer. Zo worden er nieuwe diensten geïnstalleerd en nieuwe functie toegevoegd. De Sonos-speaker van vandaag, is morgen nog beter.