Assortiment

Met de tassen en hoezen van Thule is het voor elke avonturier of professional mogelijk om zijn waardevolle uitrusting overal naartoe mee te nemen. Altijd bij de hand en slim opgeborgen, worden camera’s, MacBooks en iPads tegen schade van de buitenwereld beschermd.

iPadhoes

De beschermhoezen van Thule zijn ideaal voor iedereen die zijn iPad altijd bij zich heeft. Gemaakt van stevige polyethaan met een zachte binnenvoering voorkomt de in verschillende kleuren en formaten beschikbare hoes beschadigingen aan de iPad. Ook als standaard te gebruiken.

MacBook Hardcase

De hardcase MacBookhoezen zijn waterafstotend en kunnen een lichte klap ontvangen. Zo kan uw MacBook altijd mee op pad. Daarbij is het niet nodig om de MacBook volledig uit de hardcase te halen om erop te werken. Gewoon openklappen en aan de slag.

Schoudertas

Gemaakt van stevig en licht materiaal, ideaal voor het opbergen van een spiegelreflexcamera of systeemcamera, met voldoende bergruimte voor bijbehorend equipment.

Thule

Bring your life

Thule werd 1942 in Zweden opgericht door Erik Thulin. Transport is al sinds het begin het onderwerp binnen het bedrijf, dat begonnen is met trekhaken en opbergsystemen voor Zweedse vissers. De grote motivatie achter de ontwikkelingen is ervoor te zorgen, dat actieve mensen en outdoor-liefhebbers hun dierbare bezittingen veilig kunnen transporteren.

Passie

Thule wil met zijn producten iedereen in staat stellen om onbeperkt van een actief leven te kunnen genieten, onafhankelijk ervan welke passie, motivatie, doelen of uitrusting een mens nodig heeft. Het doel is om elk soort equipment - klein of groot - stijlvol, gemakkelijk en veilig te transporteren.