Assortiment

De producten van Nikon zijn te onderscheiden in digitale reflexcamera’s, de compactcamera’s, de systeemcamera’s en een uitgebreide serie lenzen

Ik ben een Nikon Spiegelreflex camera.

Waar anderen perfectie zien, zien de technici van Nikon ruimte voor verbetering. Spiegelreflexcamera’s combineren volledige creatieve vrijheid met bedieningsgemak.

Ik ben de Nikon 1.

Ik ben lekker klein en super intelligent. Met mijn verwisselbare lenzen maak je in elke situatie briljante foto’s. Ik ben zo slim en zo snel... met mij is elke foto raak!

Ik ben een COOLPIX.

Ik ben de kennis en kunde van Nikon gebundeld in een serie compacte camera’s die met de gebruiker meedenken, meewerken en de vrijheid geven om alles uit een moment te halen zonder een seconde te verliezen.

Ik ben een NIKKOR objectief.

Ik ben een NIKKOR objectief. Al jarenlang wereldwijd de vaste keus van professionele fotografen; een kritische doelgroep die soms het onmogelijke van zijn apparatuur verwacht. Meer mogelijkheden, consistentie en spectaculaire scherpte en helderheid.

Nikon

I AM NIKON

Ik ben Nikon. Ik help fotografen groot en klein, professioneel en hobbyist al meer dan 60 jaar om de foto's te maken die hun verhalen vertellen. De innovatieve camera's, lenzen en accessoires leveren altijd een fantastisch resultaat op. Met Nikon wordt het onbereikbare bereikbaar.

I AM DIFFERENT

Nikon is inmiddels het grootste en bekendste cameramerk in Nederland. Je kent ons wellicht van de ´I AM´ Campagne. Wij maken nu de volgende stap met de I AM DIFFERENT campagne. Hierin speel jij als fotograaf de hoofdrol. Diversiteit, creativiteit en het autenticiteit staan centraal in deze veelzijdige campagne. Laat u inspireren en uitdagen. BE DIFFERENT.