Hama

U pakt die nieuwe televisie, die splinternieuwe smartphone of dat nieuwe fototoestel uit. Maar toch ontbreekt er iets wanneer u ze uit de verpakking haalt. De juiste kabel zit er niet bij, of het scherm is kwetsbaar en heeft bescherming nodig. Voor al deze situaties biedt HAMA de oplossing. Hama is dé specialist in accessoires. U kiest de kabel, het tasje of de headset die u nodig heeft en bent verzekerd van uitstekende kwaliteit. Of het nu gaat om uw televisie, laptop, smartphone, tablet of fototoestel, bij HAMA vindt u het juiste accessoire om nog meer uit uw toestel te halen.

Populaire Hama producten

Het assortiment van Hama

Home entertainment

Uw televisie verbinden met de decoder? Of met uw computer? Dat is geen enkel probleem met de juiste kabel! Maar ook de televisie ophangen aan de muur of die lelijke vlekken wegvegen doet u in een handomdraai met de accessoires van Hama.

Computer

Geen apparaat is zo veelzijdig als uw computer of laptop. En met de juiste accessoires haalt u er nog zoveel meer uit. U voegt poorten toe, maakt handige verbindingen en stopt de laptop in uw laptoptas. Hama heeft altijd de oplossing.

Smartphone & Tablet

De smartphone en tablet lijken tegenwoordig bijna een verlengstuk van het lichaam. Dan is het ook van belang dat ze in blakende gezondheid verkeren. Dat betekent dus: geen barsten, geen krassen of een lege batterij. De accessoires van Hama garanderen de juiste verzorging.

Foto & Video

We leven in het tijdperk van het beeld: foto’s en video worden vliegensvlug gedeeld op facebook, twitter en instagram. Een goede foto maken gaat nog beter met het goede materiaal. Hama is van oudsher fotospecialist en u vindt het bewijs in deze foto- en videoproducten.