Assortiment

De producten van Braun zijn onder te verdelen in de categorieën lichaamsverzorging voor mannen, lichaamsverzorging voor vrouwen en haarverzorging.

Lichaamsverzorging voor mannen

Mannen spenderen nu veel meer tijd dan vroeger aan hun dagelijkse lichaamsverzorging. Braun heeft apparaten die helpen bij het stylen van de baard, hoofd- en lichaamshaar. Het merk heeft een uitgebreide lijn scheerapparaten, baardtrimmers en tondeuses.

Lichaamsverzorging voor vrouwen

Ontharing maakt deel uit van de hedendaagse schoonheidsverzorging. Gladheid is nu meer dan ooit binnen handbereik. Braun helpt vrouwen perfecte resultaten te behalen en zich te bevrijden van middelmatige beauty resultaten. Braun heeft een uitgebreid productassortiment voor prachtige benen en een perfect gladde huid.

Haarverzorging

Met de Braun Satin Hair stylingapparaten kunt u uw haar onbekommerd stylen, zonder u zorgen te hoeven maken over het beschadigen van het haar. Het assortiment bestaat uit stijltangen, krultangen, airstylers, haardrogers en de Satin Hair 7 borstel. Alle Braun Satin Hair stylingapparaten zijn ontworpen om de gezondheid van het haar te beschermen en zorgen voor glanzend en zacht haar zodat je elke dag kunt genieten van een nieuwe haarstijl.

Braun

Designed to make a difference

Ingenieur Max Braun richtte in 1921 in Frankfurt am Main het bedrijf dat zijn achternaam draagt. In het begin produceerde het radio-onderdelen en later complete radiotoestellen. In 1950 introduceerde Braun het elektrische scheerapparaat voor droog scheren. Later ging Braun onder andere ook fotoapparatuur, keukenmachines en hifi-apparatuur produceren. Het bedrijf richt zich al een aantal jaren alleen op huishoudelijke apparaten en apparaten voor persoonlijke verzorging. In 1967 werd Braun overgenomen door Gillette. Dat bedrijf werd in 2005 weer overgenomen door Procter & Gamble. In 2012 nam het Italiaanse De'Longhi de kleine huishoudapparaten van Braun over van Procter & Gamble.

Design, degelijkheid, duurzaamheid

Sommige mensen denken bij Braun aan design vanwege de opvallende vormgeving van de producten. Andere mensen denken aan innovatieve en typisch Duitse techniek. Veel mensen weten de degelijkheid van de producten op waarde te schatten. De producten zijn robuust, veelzijdig en duurzaam. Braun blijft veel aandacht besteden aan het design van ieder product. Het bedrijf wil producten ontwerpen met details die het verschil maken en die mensen net een aangenamere ervaring bieden.