Vacatures

Gastvrouw/-heer

Gastvrouw of Gastheer

Ben jij de nieuwe Gastvrouw of Gastheer die weet hoe je klanten een hartelijk welkom kunt geven? Lees dan snel verder! 

Wat ga je doen? 
Als Gastvrouw of Gastheer ben je verantwoordelijk voor het verwelkomen van de klanten die bij jou in de winkel komen. Jij bent de eerste die de klant ziet en weet de klant te verrassen met een warm welkom. Je maakt ze wegwijs in de winkel en weet, door de juiste vragen te stellen, een inschatting te maken of er een verkoper aangesloten moet worden. Met jouw gevoel voor gastvrijheid houdt je een oogje in het zeil bij de Kasse en Infobalie om de klantenstroom goed te laten verlopen. Naast het helpen van de klanten zorg je er ook voor dat de winkel er tip top uit ziet!

Ben jij de ideale kandidaat?
Als Gastvrouw of Gastheer ben jij het 1ste gezicht van onze winkel! Jij:
-    bent representatief en weet mensen op een vriendelijke manier aan te spreken ;
-    bent enthousiast, hebt een positieve instelling en een goed humeur;
-    hebt een flexibele werkinstelling en ademt gastvrijheid;

Interesse?
Je werkt met jonge gemotiveerde collega's met korte lijnen en veel eigen verantwoordelijkheid, waar medewerkers worden gestimuleerd zichzelf te ontwikkelen. Naast een fantastische werksfeer bieden wij:
-    een leuk salaris;
-    flexibele uren van 3 tot 12 uur óf 13 tot 32 uur per week;
-    werken is mogelijk doordeweeks, in de avonden én in het weekend;
-    voordeel op jouw fitnessabonnement;
-    én korting op diverse verzekeringsproducten! 

MediaMarkt is marktleider op het gebied van consumentenelektronica in Nederland. Als team bouwen wij aan het blijven van dé omnichannel speler met 49 vestigingen en een online webshop. Hoe we dat doen? Door onze klanten op één te zetten. Altijd. Door zowel online als offline de beste klantbeleving te bieden. Wij bouwen een feestje voor en met onze klanten. Wij geloven dat alles kan als je zelf actie onderneemt. Werken bij MediaMarkt betekent: met plezier willen winnen!

Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure

Contact:

Contact: Mevr. Eva Lemkes
Media Markt Ede BV
Brouwerstraat 21 B
6711 AS Ede

Solliciteer nu