Vacatures

Medewerker PowerService

Word jij blij van het oplossen van technische problemen?

Een nieuwe vestiging, een nieuw team! In oktober openen wij onze 50e winkel in Leidschendam, Mall of The Netherlands!

Wil jij werken in de gaafste winkel met de leukste collega’s in het grootste winkelcentrum? En wil jij hier graag vanaf dag één bij betrokken zijn? Kom dan ons nieuwe team versterken als Medewerker PowerService.

De belangrijkste bijdrage die jij aan het team levert:
Onze klanten voorzien van de beste service die aansluit bij hun wensen!
Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het commerciële resultaat van alle PowerService diensten. Jullie zorgen ervoor dat de klant tijdig wordt geholpen en reparaties binnen de gestelde termijn worden uitgevoerd. 

Als Medewerker PowerService informeer jij de klant over onze diensten op het gebied van computers, tablets, smartphones, routers, e-readers, navigatie en alle bijbehorende accessoires. Naast het informeren, verricht je technische handelingen voor bijvoorbeeld het startklaar maken van producten en het installeren van software. Met jouw expertise over alle services maak jij het verschil voor de klant, zodat zij direct gebruik kunnen maken van de aangeschafte producten. 

Jij bent:
Iemand die geen uitdaging uit de weg gaat. Jij bent van mening dat er voor elk probleem een passende oplossing is. Je bent volhardend en geeft niet snel op. Daarnaast ben je technisch aangelegd en haal je plezier uit sociaal contact met de klant. 

Wat jij verder meebrengt: 
•    jij bent servicegericht en van nature zet jij elke klant in het zonnetje;
•    je vindt het leuk om samen met de klant naar oplossingen te zoeken;
•    je hebt ervaring met het uitvoeren van diverse technische reparaties. 

Wat bieden wij jou?

•    flexibele uren, 13-32 uur per week.

•    goede arbeidsvoorwaarden en ontwikkeling- en groeimogelijkheden. 

•    de vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk uit te voeren, om beter te worden, om te zijn wie je bent en om tot de beste oplossingen te komen in een omgeving waar alles kan.

•    de kans om als team de vetste resultaten neer te zetten omdat jullie simpelweg altijd willen winnen

•    iedere winkel werkt samen als een sterk team. Het voelt als één grote familie. Werken bij MediaMarkt betekent dat je jezelf kunt zijn. 

•    elke dag weer nieuwe problemen om op te lossen: dát maakt het uitdagend en spannend. We gaan buiten de gebaande paden voor de beste oplossingen aan klanten. Hoe? Door onze flexibiliteit en winnaarsmentaliteit! Alleen door onze unieke medewerkers én mensgerichte aanpak blijven wij onze klant verrassen. 

Naast deze fantastische werkplek heb je ook nog recht op 25 vakantiedagen, een aantrekkelijke personeelskorting, een collectieve ziektekostenverzekering, bedrijfsfitness en korting op diverse verzekeringsproducten.  

Jouw WOW werkgever
Wij zijn MediaMarkt, dé marktleider in consumentenelektronica in Nederland! Onze bestaansrecht in deze branche? Ons unieke persoonlijke contact tussen medewerkers en klanten in onze winkels. Samen creëren we de WOW voor de klant. Wij zijn energiek, klantgericht & geloven erin dat alles kan. Je krijgt de ruimte én de vrijheid om jouw werk op jóuw manier te doen. Zo kun jij jouw klantgerichtheid op jouw manier laten zien. 

Ben jij klaar voor deze uitdaging? Wij zorgen voor de WOW voor jou!

(Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.)

Contact:

Contact: Mevr. Sanne Klein
Media Markt Leidschendam BV
Liguster 102
2262 AC Leidschendam

Solliciteer nu