Vacatures

Medewerker Logistiek parttime

Word jij blij van een georganiseerde goederenstroom?

Een nieuwe vestiging, een nieuw team! In oktober openen wij onze 50e winkel in Leidschendam, Mall of The Netherlands!

Wil jij werken in de gaafste winkel met de leukste collega’s in het grootste winkelcentrum? En wil jij hier graag vanaf dag één bij betrokken zijn? Kom dan ons nieuwe team versterken als Medewerker Logistiek.

De belangrijkste bijdrage die jij aan het team levert:
Als Medewerker Logistiek ben jij de sleutel voor het ordenen en presenteren van onze goederen in de winkel!
Jij werkt met de nieuwste elektronica en zorgt dat deze producten beveiligd worden en op de juiste plek komen in de winkel. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat het magazijn schoon en geordend is en dat alle orders snel te vinden zijn. Wanneer jij bezig bent met het vullen van de winkel, ben je ook in staat klanten op een nette en vriendelijke manier te woord te staan. 

Jij bent:
Iemand die niet van stilzitten houdt. Je bent graag in beweging en vindt het leuk om ervoor te zorgen dat klanten onze producten makkelijk en snel kunnen vinden.  

Wat jij verder meebrengt: 
•    jouw kracht is dat je goed geordend en overzichtelijk te werk gaat;
•    enthousiasme, flexibiliteit en je weet van aanpakken!

Wat bieden wij jou?

  • flexibele uren voor 3-12 of 13-32 uur per week.
  • werken is mogelijk doordeweeks, in de avonden én het weekend.
  • goede arbeidsvoorwaarden en ontwikkeling- en groeimogelijkheden.
  • de vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk uit te voeren, om beter te worden, om te zijn wie je bent en om tot de beste oplossingen te komen in een omgeving waar alles kan.
  • de kans om als team de vetste resultaten neer te zetten omdat jullie simpelweg altijd willen winnen
  • iedere winkel werkt samen als een sterk team. Het voelt als één grote familie. Werken bij MediaMarkt betekent dat je jezelf kunt zijn.
  • elke dag weer nieuwe problemen om op te lossen: dát maakt het uitdagend en spannend. We gaan buiten de gebaande paden voor de beste oplossingen aan klanten. Hoe? Door onze flexibiliteit en winnaarsmentaliteit! Alleen door onze unieke medewerkers én mensgerichte aanpak blijven wij onze klant verrassen.
     

Naast deze fantastische werkplek heb je ook nog recht op 25 vakantiedagen, een aantrekkelijke personeelskorting, een collectieve ziektekostenverzekering, bedrijfsfitness en korting op diverse verzekeringsproducten.  

Jouw WOW werkgever
Wij zijn MediaMarkt, dé marktleider in consumentenelektronica in Nederland! Onze bestaansrecht in deze branche? Ons unieke persoonlijke contact tussen medewerkers en klanten in onze winkels. Samen creëren we de WOW voor de klant. Wij zijn energiek, klantgericht & geloven erin dat alles kan. Je krijgt de ruimte én de vrijheid om jouw werk op jóuw manier te doen. Zo kun jij jouw klantgerichtheid op jouw manier laten zien. 

Ben jij klaar voor deze uitdaging? Wij zorgen voor de WOW voor jou!

(Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.)

Contact:

Contact: Mevr. Sanne Klein
Media Markt Leidschendam BV
Liguster 102
2262 AC Leidschendam

Solliciteer nu