Vacatures

Allround kassamedewerker fulltime

Ben jij de medewerker Service & Kassa die graag een stapje extra zet voor de klant en daarmee het juiste voorbeeld geeft aan zijn collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wat ga je doen? 
Als voorbeeld van de afdeling Service & Kassa draag je zorg voor de dagelijkse operatie, fungeer je als eerste aanspreekpunt binnen jouw team en zorg je er samen voor dat iedere klant met een passende oplossing naar huis gaat. Jij hebt een voorbeeldrol naar jouw collega’s en laat hen zien hoe je op een unieke wijze de klant kunt helpen. Daarnaast durf jij volledig in te spelen op de behoefte van de klant door een verbinding te maken tussen de winkel en onze webshop.

Waarvoor komen klanten aan de balie? Voornamelijk voor het ruilen, retourneren en startklaar maken van producten. Je neemt producten retour, test deze aan de balie en geeft advies omtrent de reparatie. Ook begeleid je de aangeboden reparaties en bewaak je het reparatieproces. Wat betreft de afdeling kassa ben jij degene die jouw team inspireert om de ultieme service te bieden waardoor elke klant met een wow-gevoel de winkel verlaat.  

Ben jij de ideale kandidaat?
Als allrounder Service & Kassa heb jij de wil om kwaliteit te leveren en zet jij altijd de klant op de 1ste plek. Je bent een inspiratie voor jouw team die je coacht en aanstuurt. Jij:
-    hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en minstens 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
-    bent iemand die passie heeft voor de Retail, houdt van klantcontact en dit ook weet over te brengen binnen het team;
-    bent in staat om klanten aan de balie te verrassen waardoor zij met een lach de winkel verlaten;
-    bent stressbestendig en ziet het als een uitdading om het beste uit jouw team te halen;
-    bent zeer positief ingesteld en zorgt hiermee voor een prettige sfeer in het team.

Interesse?
Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie binnen een organisatie die continu in beweging is. Je werkt met jonge gemotiveerde collega's met korte lijnen en veel eigen verantwoordelijkheid, waar medewerkers worden gestimuleerd zichzelf te ontwikkelen. Naast een fantastische werksfeer bieden wij:
-    een contract voor 38 uur; 
-    25 vakantiedagen; 
-    aantrekkelijke personeelskorting;
-    een collectieve ziektekostenverzekering;
-    voordeel op jouw fitnessabonnement;
-    én korting op diverse verzekeringsproducten!

Wie zijn wij?
MediaMarkt is marktleider op het gebied van consumentenelektronica in Nederland. Als team bouwen wij aan het blijven van dé omnichannel speler met 50 vestigingen en een online webshop. Hoe we dat doen? Door onze klanten op één te zetten. Altijd. Door zowel online als offline de beste klantbeleving te bieden. Wij bouwen een feestje voor en met onze klanten. Wij geloven dat alles kan als je zelf actie onderneemt. Werken bij MediaMarkt betekent: met plezier willen winnen!

Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel en Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
 

Contact:

Contact: Dhr. Amy Wielandt
Media Markt Amsterdam Centrum BV
Oosterdokskade 67
1011 DL Amsterdam

Solliciteer nu