Vacatures

Medewerker Bezorgdienst Chauffer Partime

Medewerker Logistiek

Zorg jij dat de nieuwste elektronica op de juiste plek in de winkel komt te staan? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen? 
Als Medewerker Logistiek ben jij de sleutel voor het ordenen van onze goederen in onze winkel!
Jij ontvangt de nieuwste elektronica en zorgt dat deze producten beveiligd worden en op de juiste plek komen in de winkel. Als jij bezig bent met het vullen van de winkel zorg jij daarnaast dat je klanten met een vraag op een nette manier te woord staat. Ook zorg jij er samen met jouw collega’s voor dat het magazijn schoon en geordend is en dat alle orders snel te vinden zijn.

Ben jij de ideale kandidaat?
Werken met plezier vindt jij belangrijk en je vindt het leuk om onderdeel te zijn van een team. Verder ben jij:
-    enthousiast en weet je van aanpakken;
-    flexibel en vind je het belangrijk om geordend te werk te gaan.

Interesse?
Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie binnen een organisatie die continu in beweging is. Je werkt met jonge gemotiveerde collega's met korte lijnen en veel eigen verantwoordelijkheid, waar medewerkers worden gestimuleerd zichzelf te ontwikkelen. Naast een fantastische werksfeer bieden wij:
-    een leuk salaris; 
-    flexibele uren van 3 tot 12 uur óf 13 tot 32 uur per week;
-    werken is mogelijk doordeweeks, in de avonden én het weekend;
-    voordeel op jouw fitnessabonnement; 
-    aantrekkelijke personeelskorting!

Wie zijn wij?
MediaMarkt is marktleider op het gebied van consumentenelektronica in Nederland. Als team bouwen wij aan het blijven van dé omnichannel speler met 49 vestigingen en een online webshop. Hoe we dat doen? Door onze klanten op één te zetten. Altijd. Door zowel online als offline de beste klantbeleving te bieden. Wij bouwen een feestje voor en met onze klanten. Wij geloven dat alles kan als je zelf actie onderneemt. Werken bij MediaMarkt betekent: met plezier willen winnen!

Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure

Taken & verantwoordelijkheden:

Als Chauffeur van onze bezorgdienst lever je dagelijkse goederen af bij onze klanten. Je zorgt voor een juiste belading van de vrachtwagen, gaat zorgvuldig om met goederen en bezorgt op tijd de goederen bij onze klanten. Samen met een bijrijder ben je het visitekaartje van Media Markt.

Profiel:

Je bent in het bezit van rijbewijs B en hebt enige jaren werkervaring in een soortgelijke branche en functie. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent bovenal klantgericht en fysiek sterk. Daarnaast ben je stressbestendig, flexibel, communicatief vaardig en representatief. Tot slot vind je het leuk om op koopavonden en in het weekend te werken.

 

 

Interesse?

Wij bieden een leuke baan waar je werkt met jonge gemotiveerde collega's binnen een ambitieuze onderneming. Binnen Media Markt - Saturn zijn er korte lijnen, heb je eigen verantwoordelijkheid en veel mogelijkheden tot eigen inbreng. Je hebt te maken met kwalitatief hoogstaande unieke producten en werkt in een zeer internationaal werkveld. Er zijn voldoende mogelijkheden voor opleiding en doorgroei. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder: collectieve ziektekostenverzekering, een aantrekkelijke regeling voor personeelskorting, bedrijfsfitness en korting op verzekeringsproducten.

(Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.)

 

Contact:

Contact: Mevr. Barbara Boom
Media Markt Den Haag BV
Grote Marktstraat 17-37
2511 BH Den Haag

Solliciteer nu