Vacatures

Medewerker verkoop Witgoed (part-Time)

Ben jij klaar voor het bezorgen van de ultieme klantbeleving? Weet jij als Verkoopmedewerker Witgoed en klein huishoudelijk precies wat de klant nodig heeft? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

De belangrijkste bijdrage die jij aan het team levert:

Als Verkoopmedewerker Witgoed en klein huishoudelijk bij MediaMarkt maak jij klanten blij. Door jouw ruime kennis van de nieuwste gadgets en de verschillende mogelijkheden geef jij een passend advies en verleen jij de allerbeste service. Hierbij verdiep jij je continu in de behoeften van de klant. Door het stellen van de juiste vragen, ben jij de klant altijd nét een stapje voor. Werken als Verkoopmedewerker bij MediaMarkt betekent een kickstart in jouw commerciële carrière.

 

Jij bent:

Als Verkoopmedewerker heb jij flink wat overtuigingskracht en een echte winnaarsmentaliteit. Jouw motto is: zonder resultaat, geen succes.

 

Wat jij meebrengt:

 • Passie voor de commercie, waarover je dan ook alles wilt leren
 • Een voorkeur voor het werken met commerciële doelstellingen
 • Een ondernemende instelling, bij het zien van kansen wacht jij niet af, maar neem jij zelf initiatief
 • Een gezonde dosis enthousiasme
 • Flexibiliteit, jij zet graag die extra stap. Niet voor ons, maar voor jezelf!

 

Wat bieden wij jou?

 • Goede arbeidsvoorwaarden en ontwikkelings- en groeimogelijkheden.
 • Part-time functie voor 3-12 uur of 13-32 uur per week met flexibele arbeidsuren (overdag en in de avond)
 • Vrijheid en verantwoordelijkheid om je functie zelf in te vullen en ideeën tot uitvoering te brengen in een omgeving waar alles kan.
 • De kans om als team de vetste resultaten neer te zetten omdat jullie simpelweg altijd willen winnen.
 • Bij MediaMarkt hebben we gewoon lef. Wij zijn ondernemers binnen een onderneming waardoor je de kans krijgt jezelf snel en op diverse manieren te ontwikkelen.
 • We houden van een feestje bouwen. Voor én met onze klant.

 

Naast een fantastische werkplek heb je ook nog recht op 25 vakantiedagen, een aantrekkelijk bonussysteem, personeelskorting, een collectieve ziektekostenverzekering, bedrijfsfitness en korting op diverse verzekeringsproducten.

 

Jouw WOW werkgever

Wij zijn marktleider op het gebied van consumentenelektronica in Nederland. Als team bouwen wij samen aan het blijven van dé omnichannel speler met 49 vestigingen en een online webshop. Hoe we dat doen? Door onze klanten op één te zetten. Altijd. Door zowel online als offline de beste klantbeleving te bieden. Wij bouwen een feestje voor en met onze klanten. Wij geloven dat alles kan als je zelf actie onderneemt. Werken bij MediaMarkt betekent: met plezier willen winnen!

Contact:

Contact: Dhr. Miquel Schumacher
Media Markt Heerhugowaard BV
Th. van Doesburgweg 1
1703 DL Heerhugowaard

Solliciteer nu