Vacatures

Vulhulp 3 tot 12 uur (parttime)

Vulploeg Medewerker Logistiek

Zorg jij dat de nieuwste elektronica op de juiste plek in de winkel komt te staan? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen? 
Als Medewerker Logistiek ben jij de sleutel voor het ordenen van onze goederen in onze winkel!
Jij ontvangt de nieuwste elektronica en zorgt dat deze producten beveiligd worden en op de juiste plek komen in de winkel. Als jij bezig bent met het vullen van de winkel, zorg jij daarnaast dat je klanten met een vraag op een nette manier te woord staat. Ook zorg jij er samen met jouw collega’s voor dat het magazijn schoon en geordend is en dat alle orders snel te vinden zijn.

Ben jij de ideale kandidaat?
Werken met plezier vindt jij belangrijk en je vindt het leuk om onderdeel te zijn van een team. Verder ben jij:
-    enthousiast en weet je van aanpakken;
-    flexibel en vind je het belangrijk om geordend te werk te gaan.
-    minimaal 2 keer in de week na schooltijd en / of in het weekend beschikbaar om 2 tot 4 uur de winkel te bevoorraden.

Interesse?
Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie binnen een organisatie die continu in beweging is. Je werkt met jonge gemotiveerde collega's met korte lijnen en veel eigen verantwoordelijkheid, waar medewerkers worden gestimuleerd zichzelf te ontwikkelen. Naast een fantastische werksfeer bieden wij:
-    een marktconform salaris; 
-    flexibele uren van 3 tot 12 uur per week;
-    werken is mogelijk doordeweeks in de avonden en / of in het weekend.
-    voordeel op jouw fitnessabonnement; 
-    aantrekkelijke personeelskorting!

Wie zijn wij?
MediaMarkt is marktleider op het gebied van consumentenelektronica in Nederland. Als team bouwen wij aan het blijven van dé omnichannel speler met 49 vestigingen en een online webshop. Hoe we dat doen? Door onze klanten op één te zetten. Altijd. Door zowel online als offline de beste klantbeleving te bieden. Wij bouwen een feestje voor en met onze klanten. Wij geloven dat alles kan als je zelf actie onderneemt. Werken bij MediaMarkt betekent: met plezier willen winnen!

Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure

Heb je naar aanleiding van bovenstaande vacature ook zo’n zin gekregen in het werken bij MediaMarkt Tilburg?! Klik op onderstaande knop solliciteer NU, voeg je CV met pasfoto en een leuke motivatie toe en wie weet ben jij onze nieuwe vulploeg medewerker.

Contact:

Contact: Mevr. Dagmar Bruntink
Media Markt Tilburg BV
Pieter Vreedeplein 152
5038 BW Tilburg

Solliciteer nu