Vacatures

Vakantiekracht Verkoop

Ben jij klaar voor een vakantiebaan bij Media Markt?

Ben jij op zoek naar een vakantiebaan? En wil jij als Verkoopmedewerker aan de slag? Sluit je dan aan bij ons team! 

De belangrijkste bijdrage die jij aan het team levert:

Jij gaat deze zomer jouw skills inzetten om te verkopen! In deze functie verkoop je zowel producten als services. Op enthousiaste en unieke wijze weet jij de klant actief aan te spreken en deze met jouw expertise te helpen in het maken van hun keuze. Afgestemd op hun wensen en behoeften, voorzie jij hen van het beste advies en laat jij de klant met een meer dan tevreden gevoel naar huis gaan. Onze winkel willen wij natuurlijk wel netjes en aantrekkelijk houden. Samen met jouw collega’s zorg je dan ook voor een geordende afdeling en weet je de producten op creatieve wijze te presenteren.

Jij bent:

Bij jou staat plezier in het werken voorop en je vindt het leuk om onderdeel te zijn van een team. Jij;

  • bent geïnteresseerd in elektronica en nieuwe gadgets. Deze passie deel je graag met onze klanten;
  • bent enthousiast, houdt van een uitdaging en bent leergierig;
  • streeft naar de hoogste mogelijke klanttevredenheid!

Wat bieden wij jou?

Je werkt met gemotiveerde collega's met korte lijnen en veel eigen verantwoordelijkheid, waar medewerkers worden gestimuleerd zichzelf te ontwikkelen. Naast een fantastische werksfeer bieden wij:

  • een leuk salaris; 
  • flexibele uren van 3 tot 12 uur óf 13 tot 32 uur per week;
  • werken is mogelijk doordeweeks, in de avonden én het weekend;
  • een vakantiecontract voor maximaal 6 aaneengesloten weken;
  • iedere winkel werkt als een sterk team samen aan de doelen. Het voelt als één grote familie. Werken bij MediaMarkt betekent dat je jezelf kunt zijn;
  • de kans om als team de vetste resultaten neer te zetten omdat jullie simpelweg altijd willen winnen;
  • elke dag weer nieuwe problemen om op te lossen: dát maakt het uitdagend en spannend. We gaan buiten de gebaande paden voor de beste oplossingen aan klanten. Hoe? Door onze flexibiliteit en winnaarsmentaliteit! Alleen door onze unieke medewerkers én mensgerichte aanpak kunnen wij het verschil blijven maken voor onze klanten.

Jouw WOW werkgever

Wij zijn MediaMarkt, dé marktleider in consumentenelektronica in Nederland! Onze bestaansrecht in deze branche? Ons unieke persoonlijke contact tussen medewerkers en klanten in onze winkels. Vestigingsmedewerkers creëren samen de WOW voor de klant. Wij zijn energiek, klantgericht & geloven erin dat alles kan. Je krijgt de ruimte én de vrijheid om jouw werk op jóuw manier te doen. Zo kun jij jouw klantgerichtheid op jouw manier laten zien.

Ben jij klaar voor deze uitdaging? Wij zorgen voor de WOW voor jou!

 

(Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure)

Contact:

Contact: Mevr. Marlous Wieles
Media Markt Hoofddorp BV
Marktlaan 124
2132 DM Hoofddorp

Solliciteer nu