Vacatures

Schermreparateur parttime (overdag / avonden en weekenden beschikbaar)

Schermreparateur

Ben jij de Schermreparateur die de klant voorziet van een nieuw scherm voor de Smartphone, Ipad of Notebook? Lees dan snel verder! 

Wat ga je doen? 
Onze klanten voorzien van de beste service, door in een recordtijd hun scherm te vervangen en de daarbij behorende oplossingen aan te bieden!
Je bent verantwoordelijk voor professionele en tijdige uitvoering van de Service werkzaamheden. Als Schermreparateur maak je deel uit van ons Services team. Dat houdt in dat je producten startklaar maakt, televisies kalibreert en software-gerelateerde computerproblemen oplost voor de klant. Je stelt daarvoor een diagnose, lost de computerproblemen op en adviseert klanten over het voorkomen van problemen in de toekomst.

Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het commerciële resultaat van alle PowerService diensten en zorgen jullie ervoor dat de klanten tijdig worden geholpen en reparaties binnen de gestelde termijnen worden uitgevoerd.

Ben jij de ideale kandidaat?
-    Jij bent servicegericht en van nature zet jij elke klant in het zonnetje;
-    je vindt het leuk om samen met de klant naar oplossingen te zoeken;
-    de combinatie tussen de techniek en contact met de klant, spreekt jou aan;
-    je hebt ervaring met het in orde maken van diverse technische reparaties. 

Interesse?
Je werkt met jonge gemotiveerde collega's met korte lijnen en veel eigen verantwoordelijkheid, waar medewerkers worden gestimuleerd zichzelf te ontwikkelen. Naast een fantastische werksfeer bieden wij:                                          -    trainingen waarbij je de fijne kneepjes van het vak leert;                                                                                                                                                                                                                                                                                      -    professionele werkomgeving en faciliteiten;                                                                                                                                                                                                                                                                                                       -    een leuk salaris; 
-    flexibele uren van 3 tot 12 uur óf 13 tot 32 uur per week;
-    werken is mogelijk doordeweeks, in de avonden én het weekend;
-    voordeel op jouw fitnessabonnement; 
-    aantrekkelijke personeelskorting!

Wie zijn wij?
MediaMarkt is marktleider op het gebied van consumentenelektronica in Nederland. Als team bouwen wij aan het blijven van dé omnichannel speler met 49 vestigingen en een online webshop. Hoe we dat doen? Door onze klanten op één te zetten. Altijd. Door zowel online als offline de beste klantbeleving te bieden. Wij bouwen een feestje voor en met onze klanten. Wij geloven dat alles kan als je zelf actie onderneemt. Werken bij MediaMarkt betekent: met plezier willen winnen!

Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure
 

Contact:

Contact: Mevr. Ilse van Heerde
Media Markt Breda BV
Kruisvoort 14
4814 RZ Breda

Solliciteer nu