Vacatures

ICT en Service medewerker

PowerService medewerker

Ben jij de PowerService medewerker die de klant helpt met hun technische vragen en problemen en altijd de beste oplossing zoekt? Lees dan snel verder! 

Wat ga je doen? 
Onze klanten voorzien van de beste service die aansluit bij hun wensen!
Als PowerService medewerker adviseer jij de klant over onze diensten op het gebied van computers, tablets, smartphones, routers, e-readers, navigatie en alle bijbehorende accessoires. Naast het adviseren, verricht je technische handelingen voor bijvoorbeeld het startklaar maken van producten en het installeren van software. Met jouw expertise over alle service maak jij het verschil voor de klant, omdat zij direct gebruik kunnen maken van de aangeschafte producten. Je ziet commerciele kansen en weet deze in de praktijk toe te passen op de verschillende afdelingen waar je mee samenwerkt.

Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het commerciële resultaat van alle PowerService diensten en zorgen jullie ervoor dat de klanten tijdig worden geholpen en reparaties binnen de gestelde termijnen worden uitgevoerd. Oftewel: iedere dag opnieuw ben jij op zoek naar de WOW!

Ben jij de ideale kandidaat?
-    jij bent servicegericht en van nature zet jij elke klant in het zonnetje;
-    je vindt het leuk om samen met de klant naar oplossingen te zoeken;
-    de combinatie tussen de techniek en contact met de klant, spreekt jou aan;
-    je hebt ervaring met het in orde maken van diverse technische reparaties of wil hier meer over leren

Let op: ervaring in de ICT/IT en reparaties is geen vereiste maar wel erg handig, ervaring in hospitality is zeker een pluspunt!

Interesse?
Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie binnen een organisatie die continu in beweging is. Je werkt met jonge gemotiveerde collega's met korte lijnen en veel eigen verantwoordelijkheid, waar medewerkers worden gestimuleerd zichzelf te ontwikkelen. Naast een fantastische werksfeer bieden wij:
-    een contract voor 3 tot 12 of 32 tot 38 uur; 
-    25 vakantiedagen; 
-    aantrekkelijke personeelskorting;
-    een collectieve ziektekostenverzekering;
-    voordeel op jouw fitnessabonnement;

Wie zijn wij?
MediaMarkt is marktleider op het gebied van consumentenelektronica in Nederland. Als team bouwen wij aan het blijven van dé omnichannel speler met 49 vestigingen en een online webshop. Hoe we dat doen? Door onze klanten op één te zetten. Altijd. Door zowel online als offline de beste klantbeleving te bieden. Wij bouwen een feestje voor en met onze klanten. Wij geloven dat alles kan als je zelf actie onderneemt. Werken bij MediaMarkt betekent: met plezier willen winnen!

Contact:

Contact: Mevr. Marlous Wieles
Media Markt Hoofddorp BV
Marktlaan 124
2132 DM Hoofddorp

Solliciteer nu