Vacatures

Beveiligingsmedewerker parttime

Beveiligingsmedewerker

Wil jij flexibel werken en als Beveiligingsmedewerker aan de slag? Lees dan snel verder! 

Wat ga je doen?
In deze functie ben o.a. verantwoordelijk voor een scherpe controle over de goederenstroom binnen het bedrijf. Je controleert op de juiste wijze van beveiligen van goederen. Je waarborgt de veiligheid van de winkel en personeelsleden en controleert deze op diverse veiligheidsaspecten.Je hebt een goed observatievermogen en je weet hoe op te treden bij een eventuele calamiteit. Je weet hoe te handelen bij het betrappen van een winkeldief. Kortom samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de orde en rust in de winkel.

Ben jij de ideale kandidaat?
Je hebt een afgeronde opleiding ABM of soortgelijk. Bij voorkeur heb je werkervaring in een soortgelijke functie binnen de detailhandel. Je bent flexibel, beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden, je bent accuraat en adequaat, stressbestendig, integer en rechtvaardig. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Tot slot vindt je het leuk om koopavonden en weekenden te werken.

Interesse?
Je werkt met jonge gemotiveerde collega's met korte lijnen en veel eigen verantwoordelijkheid, waar medewerkers worden gestimuleerd zichzelf te ontwikkelen. Naast een fantastische werksfeer bieden wij:

  • een leuk salaris;
  • flexibele uren van 3 tot 12 uur óf 13 tot 32 uur per week;
  • werken is mogelijk doordeweeks, in de avonden én het weekend;
  • voordeel op jouw fitnessabonnement;
  • aantrekkelijke personeelskorting!

Wie zijn wij?
MediaMarkt is marktleider op het gebied van consumentenelektronica in Nederland. Als team bouwen wij aan het blijven van dé omnichannel speler met 49 vestigingen en een online webshop. Hoe we dat doen? Door onze klanten op één te zetten. Altijd. Door zowel online als offline de beste klantbeleving te bieden. Wij bouwen een feestje voor en met onze klanten. Wij geloven dat alles kan als je zelf actie onderneemt. Werken bij MediaMarkt betekent: met plezier willen winnen!
Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

 

Contact:

Contact: Mevr. Lisette Hoks
Media Markt Hoorn BV
C.J.K. van Aalstweg 15
1625 NV Hoorn

Solliciteer nu