Vacatures

Verkoopmedewerker Fulltime

Werken bij de MediaMarkt?:

Altijd op zoek naar de WOW voor jou. En dat doen we niet alleen. Met ruim 4800 collega’s gaan we tot het uiterste om onze klanten te ontzorgen. Altijd met een goed woord van advies en de allerbeste service. Zo zorgen wij er samen voor dat wij marktleider blijven op het gebied van consumentenelektronica in Nederland. Want werken bij MediaMarkt betekent: met plezier willen winnen!

 

MediaMarkt heeft voor haar locatie in Amsterdam-Noord een vacature voor een enthousiaste:

 

Verkoopmedewerker (m/v)

(Fulltime)

 

Wat ga je doen als Verkoopmedewerker?

Als je kiest voor een functie als Verkoopmedewerker bij MediaMarkt, zorg je ervoor dat de klanten MediaMarkt zien als dé adviseur op het gebied van elektronica. Naast het zorgdragen voor onze bezoekers draag je er als MediaMarkt ambassadeur mede zorg voor dat de winkel er perfect uit ziet. Een mooie, uitnodigende winkel zorgt er mede voor dat mensen onze winkel met een fijn gevoel verlaten. Jij kiest ervoor om, in vergelijking tot medewerkers in andere winkels, uniek te zijn!

 

 • Het is je passie om iedereen om je heen een leuke dag te bezorgen;
 • je verleent uitstekende service, adviseert producten n.a.v. wensen van de klant en zorgt voor terugkerende gasten;
 • je zet graag een stap extra voor onze gasten, daarbij schroom je niet om out-of-the-box te denken;
 • je hebt een drive voor het benaderen van zoveel mogelijk klanten. Op een leuke manier kom je met iedere klant in contact en door het stellen van de juiste, open vragen weet je het juiste advies op maat te geven;
 • je hebt een persoonlijk target en verliest tezamen met je team de targets niet uit het oog. Je hebt een drive om targets keer op keer te verbeteren.

 

Wie ben jij?

 • Ben je flexibel inzetbaar voor zowel doordeweeks als koopavonden en weekenden;
 • ben je commercieel ingesteld;
 • ben je communicatief vaardig en stapt makkelijk op mensen af;
 • kun je goed in teamverband werken;
 • ervaring binnen de retail/verkoop is een pre.

 

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat biedt MediaMarkt jou?

Een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder:

 

 • Collectieve ziektekostenverzekering, een aantrekkelijke regeling voor personeelskorting, bedrijfsfitness en korting op verzekeringsproducten;
 • wij bieden een leuke baan waar je werkt met jonge gemotiveerde collega's binnen een ambitieuze onderneming;
 • binnen Media Markt zijn er korte lijnen, heb je eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden om je te ontplooien;
 • je hebt te maken met kwalitatief hoogstaande unieke producten en werkt in een zeer internationaal werkveld;
 • je doet actief mee met de diverse interne opleidingen en trainingen die je worden aangeboden. Daarmee vergroot je onder andere je product kennis waarmee je gedegen productinformatie kunt geven.

 

Alle medewerkers worden gestimuleerd om nieuwe ideeën te ontwikkelen, initiatieven te nemen en zichzelf te ontplooien. Elke vestiging is een zelfstandige onderneming die kan inspelen op lokale trends en omstandigheden.

 

Onze Bouwstenen:

De MediaMarkt aanpak is gebaseerd op vier bouwstenen. En die zijn belangrijk voor ons.

 

Alles kan:

Bij ons is de sfeer informeel en gezellig. Je krijgt de vrijheid om je functie zelf in te vullen en procedures en regels hebben hier niet de overhand. Heb je een goed idee of denk je dat iets beter kan? Wij staan er voor open. Zo gaat iedereen met plezier naar zijn of haar werk.

 

Willen Winnen:

Wij hebben doelen voor ogen en willen die koste wat kost halen. Als team. Echte adrenaline-junkies met passie voor het vak.

 

Samen Sterker:

Wij zijn trots op onze mensen en onze mensen zijn trots op MediaMarkt. Dat merk je. Samen boksen we alles voor elkaar. Samen zijn we sterker.

 

Klant verassen:

Samen werken wij hard om het leven van onze klanten net even wat leuker en gemakkelijker te maken. Dit doen we door producten aan te bieden tegen haarscherpe prijzen en met de beste service. De WOW-factor dus.

 

Maak van deze job de nieuwe WOW voor jou!

Laat snel je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.

 

Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel en een digitale persoonlijkheid-vragenlijst is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Trefwoorden: Verkoopadviseur, Verkoopadviseur Binnendienst, Verkoopadviseur Media Markt, Verkoopadviseur, Verkoper(ster), Verkoopadviseur Mediamarkt, Verkoopadviseur Amsterdam

Contact:

Contact: Mevr. Christine Gurkan
Media Markt Amsterdam Noord BV
Buikslotermeerplein 226
1025 GB Amsterdam

Solliciteer nu