• Binnen 30 minuten ophalen in onze winkel

  • 7 dagen per week thuisbezorgd

  • Retourneren binnen 30 dagen

  • Voor 12:30 besteld, vandaag in huis

Kies een winkel
Toon alle winkels

MediaZine

Samsung Bespoke - Wassen en drogen

Zoek je een stijlvolle wasmachine of droger die veel slimme wasprogramma’s heeft? Met Samsung Bespoke wasmachines en drogers ligt jouw wasgoed in no time brandschoon in de kast. Met hun glazen en duurzame design zijn deze machines een aanwinst voor jouw interieur. Door moderne technieken past er veel, heel veel wasgoed in.

De wasmachines en drogers zijn zeer energiezuinig en zijn verkrijgbaar in 3 kleuren. Bespoke wasdrogers hebben zelfs energielabel A+++. Binnen 2 uur was en droog je jouw kleding, terwijl je energie bespaart. Goed voor je portemonnee en voor het milieu.

Bekijk alle Samsung Bespoke wasmachines en drogers

SpaceMax: stijlvol vanbuiten, ruim vanbinnen

samsung droger

Met Samsung Bespoke wasmachines was je met de nieuwste technische snufjes. Dankzij het moderne, platte ontwerp passen deze slimme machines in ieder interieur. Door het SpaceMax-design hebben Bespoke wasmachines een grote trommel waar maar liefst 11 kg wasgoed in kan, terwijl de wasmachine uiterlijk niet groter is geworden. Een stapel handdoeken samen met je tweepersoons beddengoed in één keer wassen? Gooi er maar in want een Bespoke wasmachine kan het makkelijk aan.

Alle Bespoke wasmachines

Sneller en zuiniger wassen met QuickDrive

Samsung drogers

Wassen en drogen gaat sneller dan ooit met de Bespoke 9000-series. Dit is te danken aan de QuickDrive-techniek. Q-Bubble combineert het draaien van de trommel met extra watershots. Hierdoor ontstaan er veel grote sterke bubbels waardoor het wasmiddel beter doordringt in de stof. Je kleding wordt zo sneller schoon, waardoor je tot 2 keer sneller wast. Tijdens het drogen in de wasdroger past QuickDrive het aantal toeren van de trommel automatisch aan, afhankelijk van de temperatuur en het programma. Hierdoor droogt je wasgoed tot 35% sneller, dat scheelt aardig wat energie.

Alle Bespoke Quickdrive wasmachines en drogers

Automatisch een goed wasresultaat door AI Wash

Samsung wasmachines

De AI Wash-wasmachines van Samsung hebben 5 sensoren, die het gewicht en de zachtheid van je wasgoed meten. Op basis hiervan voegt de machine precies de juiste hoeveelheid water en wasmiddel toe. Ook meet de troebelheidssensor in de machine de vuilgraad van het water. Bij vies water wordt de hoeveelheid wasmiddel of de spoeltijd aangepast. De machine wast dus altijd automatisch op het juiste programma, of het nu om spijkerbroeken, katoen of kwetsbare stoffen gaat. Bovendien hoef je het zeepbakje niet elke wasbeurt bij te vullen met wasmiddel want Bespoke wasmachines doseren dit automatisch.

Alle Bespoke AI Wash wasmachines

Altijd precies genoeg wasmiddel met Autodose

Samsung wasmachine

Met de slimme Autodose-wasmachines maak jij je nooit meer zorgen of je te veel of te weinig wasmiddel gebruikt. Autodose doseert automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter voor elk type was. In het reservoir past genoeg wasmiddel voor ongeveer 1 maand wassen. Je vult eens per maand het bakje bij en de machine doet de rest. Je was is hierdoor altijd vlekkeloos schoon en je gaat ook nog eens verspilling tegen.

Alle Bespoke AutoDose wasmachines

Razendsnel wassen met Super Speed

Razendsnel wassen met Super Speed

Heb je weinig tijd en wil je toch dat ene wasje nog even doen? Druk op de Super Speed-knop en jouw kleding is een stuk sneller klaar. De EcoBubble-techniek wast jouw wasgoed grondig schoon, de centrifugeersnelheid wordt verhoogd en Speed Spray gebruikt krachtige waterstralen om de wasmiddelresten grondig te verwijderen. Hierdoor wordt de spoeltijd korter en hangt jouw kleding in een mum van tijd weer fris in de kast.

Alle wasmachines en drogers met Super Speed

Energielabel A tot A+++

samsung energielabel

Als je een energiezuinige wasmachine of droger zoekt, ben je bij Samsung aan het juiste adres. De Bespoke drogers hebben allemaal het A+++ energielabel omdat ze geen stroom maar warmtepomptechnologie gebruiken om de lucht te verwarmen. Zo bespaar je flink wat geld en energie. De warme lucht wordt ook nog eens hergebruikt, waardoor jouw was milieuzuinig droog wordt. Hierdoor zijn Bespoke wasdrogers veel energiezuiniger dan condensdrogers.

De Samsung Bespoke wasmachines hebben allemaal het energielabel A. Samen vormen deze Bespoke machines de perfecte combinatie om energiezuinig je was te doen.

Bekijk alle Samsung Bespoke wasmachines en drogers
Vergelijk Bespoke-wasmachines
Bespoke AutoDose 5000-serie
899,00 €
Bespoke AutoDose 5000-serie
899,00 €
Energielabel

A

A

Vulgewicht

11 kg

11 kg

Aantal programma's

22

22

Garantie

2 jaar

2 jaar

AutoDoseBeschikbaarBeschikbaar
AddWashNiet beschikbaarNiet beschikbaar
Super SpeedNiet beschikbaarNiet beschikbaar
QuickDriveNiet beschikbaarNiet beschikbaar
A
A
899.–899
899.–899