MediaZine

Dyson steelstofzuigers vergelijken: welk model past bij jou?

Ben je van plan om een nieuwe Dyson steelstofzuiger te kopen en weet je niet welk model je moet kiezen? Dyson heeft verschillende series, die beginnen met de letter V, met daarachter een getal. Hoe hoger het getal, hoe beter de stofzuiger is. Denk dan vooral aan accuduur, zuigkracht en de inhoud van het stofreservoir. Let bij het kiezen ook goed op de accessoires die worden meegeleverd, zoals het aantal verschillende zuigmonden. Heb je een groot huis? Bij hogere series krijg je een extra accu meegeleverd. Op deze pagina vergelijken we de Dyson V8, V10, V11, V12, V15 en Outsize.

Dyson steelstofzuigers: snoerloos en zakloos stofzuigen

Dyson steelstofzuigers: snoerloos en zakloos stofzuigen

Dyson steelstofzuigers zijn cycloonstofzuigers, ze hebben geen stofzuigerzak maar een stofbak. Door de ronddraaiende lucht wordt het vuil naar de buitenkant van het stofreservoir gedrukt, dat je na het stofzuigen uit de stofzuiger haalt en leegmaakt. Alle Dyson steelstofzuigers zijn draadloos en werken op een accu. Hierdoor heb je lekker veel bewegingsvrijheid tijdens het stofzuigen. Let bij aankoop goed op de accuduur. Hoe groter het oppervlak dat je wilt stofzuigen, hoe langer de accu mee moet gaan. Bij sommige modellen krijg je zelfs een extra accu meegeleverd.

Dyson steelstofzuigers vergelijken: V8, V10, V11, V12, V15 en Outsize

Accuduur, zuigmonden, opzetborstels, laadtijd en zuigkracht. Het aantal specs waarop je stofzuigers kunt vergelijken is groot. In deze tabel zie je een paar belangrijke verschillen. Ontdek welke snoerloze Dyson steelstofzuiger bij jou past.

DYSON V8 Origin
279,00 €
DYSON V10 Absolute
499,00 €
Maximaal vermogen

425 Watt

525 Watt

Geluidsniveau

75 dB

87 dB

Motorbar vloerzuigmondBeschikbaarBeschikbaar
Combiborstel voor tapijt en harde vloerBeschikbaarBeschikbaar
Inhoud stofreservoir

0.54 liter

0.76 liter

Maximale accuduur

40 min.

60 min.

Laadtijd

5 uur

3.5 uur

Extra accuNiet beschikbaarNiet beschikbaar
Meestal 329
279.–279
499.–499

Dyson steelstofzuiger kopen?

Dyson steelstofzuiger kopen?

Dyson steelstofzuigers zijn allemaal snoerloos en hebben een opvangbak. Dat betekent veel bewegingsvrijheid tijdens het stofzuigen en nooit meer stofzuigerzakken kopen. Je let bij het kopen vooral op de zuigkracht, de accuduur, de grootte van de opvangbak en welke borstels en zuigstukken je allemaal krijgt. Zo kies je een stofzuiger die het best past bij jouw woonoppervlak en type vloer. Je weet nu wat de verschillen zijn tussen de V8, V10, V11, V12, V15 en Outsize. Welke Dyson steelstofzuiger ga jij kopen?

Bekijk alle Dyson-steelstofzuigers

0 van 2