MediaMarkt Emmen

Route en contact

Emmen

Winkelinformatie printen
Noorderplein 90
7811 MG Emmen
Telefoonnummer:
0591-637200
E-mail:
Contact

Meer informatie:

KvK-naam: KvK-nummer:
Emmen

Btw-nummer

Openingstijden Servicecentrum
maandag 10:00 - 20:00 uur 10:00 - 19:00 uur
dinsdag 10:00 - 20:00 uur 10:00 - 19:00 uur
woensdag 10:00 - 20:00 uur 10:00 - 19:00 uur
donderdag 10:00 - 20:00 uur 10:00 - 21:00 uur
vrijdag 10:00 - 20:00 uur 10:00 - 19:00 uur
zaterdag 10:00 - 18:00 uur 10:00 - 18:00 uur

Elke laatste zondag van de maand koopzondag.

Elke laatste zondag van de maand zijn wij geopend van 12:00- 17:00 uur

OPHAALPUNT

OPHAALPUNT
Heeft u een (online) bestelling gedaan en een berichtje gekregen dat u deze kunt ophalen? Kies er dan voor om de bestelling op te halen bij ons Ophaalpunt. U rijdt eenvoudig met de auto voor de deur, haalt uw bestelling op, u pint en kunt snel weer naar huis. Dat scheelt dus tijd en parkeergeld!

Het Ophaalpunt is eenvoudig met de auto bereikbaar via de Westerstraat. In verband met de coronacrisis zijn de openingstijden van het Ophaalpunt aangepast. Het Ophaalpunt is van maandag tot en met zaterdag geopend van 10.00-17.30 uur. Denkt u er aan dat u hier alleen kunt pinnen en niet contant kunt betalen.

Bij onze serviceafdeling kunt u voor het ophalen van (online)bestellingen tot 19 uur, donderdag tot 21 uur en op zaterdag tot 18 uur.

SMARTPHONE SCHERMREPARATIE

Telefoon gevallen? Barst in uw scherm? Geen zorgen wij kunnen uw scherm repareren. De schermen worden in de winkel gerepareerd door onze gecertificeerde medewerkers. Dit kan al vanaf €49,- afhankelijk van het type smartphone. Het toestel opsturen is dus niet meer nodig. Naast schermreparaties vervangen wij ook oplaad connectoren, accu’s en andere onderdelen.

Join the club !

Schrijf je in voor de MediaMarkt Clubkaart, word Clublid en profiteer van heel veel voordelen!

Als lid van de MediaMarkt Club profiteer je altijd van exclusieve Club-voordelen. Zo worden jouw aankopen altijd gratis bij je thuisbezorgd en worden de kassabonnen digitaal opgeslagen. Ook ontvang je het hele jaar door exclusieve kortingen, zoals persoonlijke kortingsvouchers en een verjaardagscadeautje, maak je bij elke aankoop kans op de Kassa Kans-voucher t.w.v. € 50,- en word je uitgenodigd voor speciale Club-evenementen. Je bent altijd als eerste op de hoogte. Dus maak snel jouw account aan en word lid van onze Club!

POWER SERVICE

Maak kennis met MediaMarkt Power Service, een uitgebreid aanbod van services!
Wij bieden verschillende Power Service diensten, waarmee u sneller en eenvoudiger plezier van uw aankoop heeft. Afhankelijk van uw wensen kunnen we u helpen bij de installatie, stellen we randapparatuur in of geven we u korte demonstratie/uitleg van uw apparatuur. Handig als u zo snel mogelijk gebruik wilt maken van uw aankoop!

U kunt de Power Service diensten aanschaffen voor de volgende apparaturen:
- Computer
- Witgoed
- Tablet
- Smartphone
- TV
- Hifi
- Navigatie
- Netwerk
- Digitaliseren
- Game consoles

PAY @ STORE

Bestel gemakkelijk uw favoriete product op www.mediamarkt.nl, en betaal deze bij het afhalen in de winkel van MediaMarkt Emmen!

Bestel het product op www.mediamarkt.nl en kies bij het afrekenen voor de optie ‘Betalen bij afhalen’. Zodra het product bij MediaMarkt Emmen binnen is ontvangt u hierover een email. Wanneer het product op voorraad is, zal uw product binnen één werkdag klaar liggen bij MediaMarkt Emmen. Vervolgens kunt u het product ophalen bij het Ophaalpunt en deze direct afrekenen,  met pin.

DEMONSTRATIES NESPRESSO

DEMONSTRATIE EN UITLEG NESPRESSO
Elke zaterdag van 10.00-17.00 en op koopzondag van 12.00-17.00 is er een specialist van Nespresso aanwezig in de winkel om je te informeren over de verschillende Nespresso-apparaten. Uiteraard kun je ook de koffie proeven.Aangepaste openingstijden

Vacatures