MediaMarkt Emmen

Route en contact

Emmen

Winkelinformatie printen
Noorderplein 90
7811 MG Emmen
Telefoonnummer:
0591-637200
FAX:
0591-637289
E-mail:
Contact

Meer informatie:

KvK-naam: KvK-nummer:
Emmen

Btw-nummer

Openingstijden Servicecentrum
maandag 10:00 - 21:00 uur 10:00 - 21:00 uur
dinsdag 10:00 - 21:00 uur 10:00 - 21:00 uur
woensdag 10:00 - 21:00 uur 10:00 - 21:00 uur
donderdag 10:00 - 21:00 uur 10:00 - 21:00 uur
vrijdag 10:00 - 21:00 uur 10:00 - 21:00 uur
zaterdag 10:00 - 18:00 uur 10:00 - 18:00 uur

Elke laatste zondag van de maand koopzondag.

Koopzondagen
Elke laatste zondag van de maand koopzondag.

Aangepaste openingstijdenActiviteiten bij Media Markt Emmen

OUD BEELDMATERIAAL LATEN DIGITALISEREN
Beelden voor eeuwig veilig stellen

Op zaterdag 20 oktober wordt bij Media Markt in Emmen van 10.00 tot 16.00 uur een demonstratiedag digitaliseren georganiseerd. Op deze dag kunt u uw oude beeldmateriaal, zoals smalfilms, dia’s of video’s, laten digitaliseren. Laat belangrijke herinneringen niet verloren gaan en laat uw materiaal overzetten op een dvd of harde schijf. Zaterdag 20 oktober ontvangt u 10% korting op uw orders.

De hele dag staat er een team van Media Markt Power Service voor u klaar om uw materiaal over te zetten. U kunt op de dag zelf de beelden al wel terug zien, maar het overzetten naar een dvd of harde schijf neemt enige tijd in beslag. U krijgt een berichtje thuis wanneer u het materiaal weer op kunt halen.

Wilt u ook weer kunnen genieten van beelden van vroegere vakanties, van (klein)kinderen of opnames van die ene speciale gebeurtenis of dat bijzondere feest? Kom dan op 20 oktober naar Media Markt Emmen.

U vindt Media Markt aan het Noorderplein 90 in Emmen. Parkeren kan in de parkeergarage aan de Westerstraat. (na 18.00 uur gratis, m.u.v. donderdag)


Pickup & GO!

Pickup & Go
Heeft u een (online) bestelling gedaan en een berichtje gekregen dat u deze kunt ophalen? Kies er dan voor om de bestelling op te halen bij onze Pick Up & Go. U rijdt eenvoudig met de auto voor de deur, haalt uw bestelling op, u pint en kunt snel weer naar huis. Dat scheelt dus tijd en parkeergeld!

De Pick Up & Go (voormailg 'uitgifte goederen") is eenvoudig met de auto bereikbaar via de Westerstraat.

SMARTPHONE SCHERMREPARATIE

Telefoon gevallen? Barst in uw scherm? Geen zorgen wij kunnen uw scherm repareren. De schermen worden in de winkel gerepareerd door onze gecertificeerde medewerkers. Dit kan al vanaf €49,- afhankelijk van het type smartphone. Het toestel opsturen is dus niet meer nodig. Naast schermreparaties vervangen wij ook oplaad connectoren, accu’s en andere onderdelen.
Uw telefoon wordt gerepareerd terwijl U WACHT!

Join the club !

Schrijf je in voor de MediaMarkt Clubkaart, word Clublid en profiteer van heel veel voordelen!

Als Clublid:
Word je als eerst op de hoogte gehouden van de nieuwste gadgets
Worden al je kassabonnen online bewaard
Sta je als eerst op de gastenlijst van topevents
Heb je een dubbele retourtijd bij elke aankoop

En nog veel meer voordelen, kom langs bij MediaMarkt Emmen en schrijf je in voor de Clubkaart!

POWER SERVICE

Maak kennis met MediaMarkt Power Service, een uitgebreid aanbod van services!
Wij bieden verschillende Power Service diensten, waarmee u sneller en eenvoudiger plezier van uw aankoop heeft. Afhankelijk van uw wensen kunnen we u helpen bij de installatie, stellen we randapparatuur in of geven we u korte demonstratie/uitleg van uw apparatuur. Handig als u zo snel mogelijk gebruik wilt maken van uw aankoop!

U kunt de Power Service diensten aanschaffen voor de volgende apparaturen:
- Computer
- Witgoed
- Tablet
- Smartphone
- TV
- Hifi
- Navigatie
- Netwerk
- Digitaliseren
- Game consoles

PAY @ STORE

Bestel gemakkelijk uw favoriete product op www.mediamarkt.nl, en betaal deze bij het afhalen in de winkel van MediaMarkt Emmen!

Bestel het product op www.mediamarkt.nl en kies bij het afrekenen voor de optie ‘Betalen bij afhalen’. Zodra het product bij MediaMarkt Emmen binnen is ontvangt u hierover een email. Wanneer het product op voorraad is, zal uw product binnen één werkdag klaar liggen bij MediaMarkt Emmen. Vervolgens kunt u het product ophalen in bij Pick up & Go en deze direct afrekenen,  met pin.

GRATIS PARKEREN

ELKE KOOPAVOND* GRATIS PARKEREN NA 18.00 UUR
Wanneer u er voor kiest om na 18.00 uur een boodschap te doen bij Media Markt Emmen, dan kunt u GRATIS PARKEREN in de parkeergarage Westerstraat onder de Media Markt.
*Uitgezonderd de donderdagavond.

Vacatures