Led-verlichting

Led-verlichting bespaart tot 85% stroom en de levensduur van deze producten is veel langer dan traditionele verlichting. Hierdoor bespaart u op uw energierekening en bent u tevens milieuvriendelijk betrokken.

External SSD

Externe SSD is het allernieuwste op het gebied van externe opslag. Het is supersnel, tot wel 450Mb/sec, en bovendien klein en super robuust. Kiest u voor Verbatim of Freecom mSSD dan kiest u voor het beste.

Verbatim

Verbatim en Freecom zijn wereldwijde merken die als missie hebben: het ontwikkelen van digitale opslag, solid state verlichting producten en aanverwante accessoires, diensten en technologieën. Wereldwijd worden ze erkend als een progressieve marktleider voor het leveren van innovatieve, duurzame en betrouwbare oplossingen voor de steeds veranderende technologische wereld waarin we leven en werken.

Populaire Verbatim producten

Het assortiment van Verbatim

Optical media

Of u nu muziek, films of data wilt opslaan, Optische Media behoren tot de betrouwbaarste en duurzaamste oplossingen. Verbatim biedt een zeer uitgebreid portfolio van CD-r, DVD-r, BD-r en zelfs M-Discs.

Harddisks Verbatim & Freecom

Wilt u veel data opslaan op een harde schijf, dan biedt Verbatim u veel mogelijkheden. Bent u op zoek naar een hard disk met een mooi design of specifieke eigenschappen (bijvoorbeeld robuust of extra snel) kies dan voor een van de Freecom producten.

USB-opslag

USB-opslag is misschien wel een van de meest mobiele oplossingen voor het meedragen van uw data. Of u nu op zoek bent naar een normale USB-stick of een kleine USB-stick voor aan de sleutelhanger. Hier bent u aan het juiste adres.