Tado

Al sinds 2010 is tado bezig om energieverbruik te optimaliseren en aan te passen aan de behoefte van de bewoners. tado heeft nu een nieuwe generatie hard- en software ontwikkeld voor de ideale temperatuurregeling. De tado Slimme Thermostaat is een thermostaat die u op afstand bedient met een app op uw smartphone. De thermostaat bepaalt aan de hand van uw locatie hoe warm het is in huis. Stel bijvoorbeeld in dat het alvast aangenaam warm is als u thuiskomt en dat de thermostaat automatisch lager gaat als de laatste bewoner het huis verlaat. Nooit meer onnodig stoken bespaart een hoop kosten. Via de app past u de temperatuur eenvoudig aan en stelt u een tijdschema in.

Populaire Tado producten

Het assortiment van Tado

Thermostaat

Met de slimme thermostaten van tado komt u altijd thuis in een huis met aangename temperatuur. Op basis van uw locatie stelt de tado de gewenste temperatuur in.

Airco

Met de slimme airco komt u altijd in een prettig gekoeld huis. Op basis van uw locatie stelt de tado de gewenste temperatuur zo in dat het nooit te warm of te koud is als u thuiskomt.

Tado Accessoires

De tado accessoires stellen u in staat om de tado draadloos aan te sluiten, overal in huis. Zo hoeft u zich daar geen zorgen meer om te maken.