SteelSeries

SteelSeries is een belangrijke speler in het segment van gaming accessoires en heeft als missie om innovaties en technologieën als eerste op de markt te brengen. Het bedrijf is ooit begonnen om de wensen van de hardcore gamers tegemoet te komen. Met onder meer het eerste mechanische gaming keyboard en de eerste dedicated World of Warcraft-muis lukt dat behoorlijk. De producten van SteelSeries worden vandaag de dag beschouwd als een industriestandaard en een must voor elke professionele gamer.

Simplistisch, modern design wordt gecombineerd met hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Laat SteelSeries jouw gaming lifestyle ook verbeteren met een ruim aanbod aan controllers, headsets en andere accessoires.

Populaire Steelseries producten

Het assortiment van Steelseries

Toetsenborden

De SteelSeries “Engine” software levert het ultieme niveau van individuele aanpassingen voor gamers. De gaming toetsenborden van het merk beschikken over alle features die een meerderheid van de spelers nodig heeft.

Muizen

Wat je ook precies zoekt in een gaming muis, de kans is groot dat je het bij SteelSeries vindt. Gemaakt met en voor de professionele gamer. Hierdoor beschikt hij over de meest nauwkeurige sensoren en een ergonomisch ontwerp.

Headsets

Kristalhelder geluid, een goede akoestiek en subliem draagcomfort. Dat is hoe je een headset van SteelSeries het best kan omschrijven. Ervaar films, muziek en games met de intensiteit van een bioscoopbezoek of concert.

Muismatten

Het verschil tussen een muismat en een SteelSeries muismat is gewoonweg de extreem scherpe controle en de nauwkeurige tracking response. Dat is allemaal te danken aan jaren onderzoek naar het juiste ontwikkelingsproces en textiel.

Controllers

Android, iOS, Bluetooth… kies een controller die gemaakt is voor gaming. Dus met een lage response en een hoog comfortgehalte. De recensies liegen er niet om, ook in dit segment is SteelSeries een absolute meerwaarde.