Speedlink

Speedlink is het merk van het in 1974 opgerichte Jöllenbeck GmbH en behoort vandaag de dag tot de leidende merken op het gebied van computer-, geluid- en gamesaccessoires. Haar producten zijn momenteel in meer dan 40 landen wereldwijd verkrijgbaar. Deze producten combineren moderne technologieën met uitstekend ontwerp, buitengewone functionaliteit en uitmuntende productkwaliteit. Speedlink-producten bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn populair vanwege hun betrouwbaarheid.

Wie op zoek is naar betrouwbare producten tegen een aantrekkelijke prijs, vindt deze gegarandeerd bij Speedlink. Het Duitse bedrijf staat daarnaast bekend voor het ontwikkelen het ATHERA multiprofiel toetsenbord dat aan maximaal 5 apparaten kan worden gekoppeld - ongeacht het bestuurssysteem.

Ook op het gebied van games overtuigt Speedlink met een reeks innovatieve producten. De gamemuis KUDOS Z-9 heeft bijvoorbeeld een app voor de smartphone en tablet, waardoor de muis via de stuurprogramma-instellingen on the fly kan worden geconfigureerd.

Populaire Speedlink producten

Het assortiment van Speedlink

ACCESSOIRES NOTEBOOK

Speedlink biedt vele aantrekkelijke en nuttige accessoires voor notebooks en soortgelijke producten. Of u handige hardware, een mobiele oplader of de juiste transporttas zoekt: bij Speedlink zit u sowieso helemaal goed.

ACCESSOIRES COMPUTER

Optimaliseer uw computer met de juiste hardware en verbeter zo de prestaties. Speedlink biedt een breed assortiment aan accessoires die u helpen bij het personaliseren van uw computer. Van kabels tot grafische tablets en webcams.

ACCESSOIRES TABLET

Met de juiste accessoires kunt u uw tablet nog verder optimaliseren. Bescherm uw scherm tegen krassen en stof of kies de bijpassende tas om uw tablet te vervoeren. Maar ook houders, standaarden en zelfs luidsprekers behoren tot het assortiment.

ACCESSOIRES CONSOLE-GAMES

Rust uw console met de juiste hardware uit en maximaliseer uw speelplezier. Speedlink heeft gamepads, headsets en andere accessoires - voor oudere consoles, zoals de PlayStation 2 tot en met de nieuwste entertainmentsystemen, zoals Xbox One en PS4.

ACCESSOIRES PC CORE GAMES

Bij games kan de juiste hardware het verschil maken tussen winst en verlies. Speedlink biedt core gamers innovatieve en betrouwbare gameproducten. Bijvoorbeeld de Kudos Z-9 met innovatieve app voor de smartphone.

ACCESSOIRES CASUAL GAMES

Wie een goede game-uitrusting tegen een schappelijke prijs zoekt, kan bij Speedlink uit een bijzonder ruim aanbod kiezen. Of u nu gamepads, vliegsticks of stuurwielen zoekt - hier vindt u voor ieder spel de juiste hardware.

LUIDSPREKERS

Draadloos en outdoor; 2.1 audiosysteem of kleine bluetooth-luidspreker: Speedlink neemt u mee in een wondere wereld van geluid. Kies tussen de zomerse luidspreker voor op het strand of voor een audiosysteem voor uw computer.

HEADSETS

Speedlink heeft met de Medusa Headset een internationaal bekende en gewaardeerde gameheadset in huis. Ook klassieke koptelefoons om lekker muziek te luisteren, zitten in het assortiment.