Mood Boost: geef gehoor aan elk humeur

Het leven vier je met goed geluid. Daarom introduceert Skullcandy MOOD BOOST: muziek met een missie. Met deze missie krijgt jouw mentale gezondheid een oppepper. Of je even door het leven geloodst moet worden, of dat het universum je toelacht: je humeur wordt beter met de MOOD BOOST oordopjes. Omdat niks, werkelijk helemaal niks, verandert aan de manier waarop we muziek tot in onze tenen voelen.

Met Skullcandy MOOD BOOST werpt jouw favo merk voor koptelefoons en oordopjes elke maand de schijnwerper op een feel-good mood, door een gloednieuw paar Skullcandy limited edition, volledig draadloze oordopjes te lanceren.

Skullcandy

Geboren in een skilift en opgericht met een passie voor muziek en boardsports, is Skullcandy een echt audio-lifestylemerk.

Skullcandy blinkt uit door hun innovaties op het gebied van audio-ervaringen en grensverleggende technologie, die niet alleen terug te vinden zijn in de producten van het merk, maar ook in hun muziekevenementen. Door samen te werken met opkomende artiesten die inspireren, geeft Skullcandy de cultuur door aan fans. Vanuit het hoofdkantoor in Park City (Utah) ontwerpt, test en distribueert Skullcandy haar producten in de meest belangrijke culturele steden van de wereld.

Skullcandy: "We don’t want you to just listen to music. We want you to feel it."