SanDisk

De wereld van digitale content groeit exponentieel, elke dag weer. Van mobiele apparaten tot datacenters, SanDisk biedt gemoedsrust en de zekerheid dat uw gegevens direct beschikbaar zijn en opgeslagen worden, zelfs in de meest uitdagende omgevingen.

Het maakt allemaal deel uit van de missie van SanDisk om het leven van mensen te verrijken door middel van digitale opslag, altijd en overal. Al sinds 1988 kunt u op ze vertrouwen voor opslagoplossingen in camera’s, USB-sticks, tablets en MP3-spelers.

Populaire SanDisk producten

Het assortiment van SanDisk

Kaarten en lezers

Geef uw fototoestel, smartphone of tablet meer geheugenruimte. Zo heeft u meer plaats voor foto’s, video’s en apps. Een snelle geheugenkaart van SanDisk zorgt ervoor dat uw toestel sneller foto’s opslaat, documenten laadt en apps opstart.

Mobiele opslag

Ook uw smartphone of tablet heeft behoefte aan ademruimte. Met deze oplossingen van SanDisk kunt u sneller en meer bestanden opslaan en delen. U vindt hier zelfs oplossingen voor iPhone en iPad.

USB-sticks

Bestanden overzetten of meenemen gaat het snelst met een USB-stick. U kopieert de bestanden naar de stick en stopt die zo in uw broekzak. Maar gaat u voor een discrete, kleine USB-stick of een stevige met metalen behuizing? SanDisk biedt volop keuze.

MP3-spelers

Op zoek naar een kleine mp3-speler die u voorziet van de nodige beats onderweg of tijdens het sporten? De mp3-spelers van SanDisk zijn de perfecte partner voor onderweg. Met een eenvoudige interface selecteert u razendsnel de muziek die u wilt horen.

SSD

Wit u uw PC of laptop een boost geven? Of wilt u simpelweg het allerbeste voor uw nieuwe computer? Vervang dan de harde schijf door een SSD-schijf van SanDisk. SSD is namelijk vele malen sneller dan een gewone harde schijf. U merkt de snelheidswinst direct tijdens het opstarten.