Roccat

Roccat ontwerpt gaming producten die tot de beste ter wereld behoren. Het merk weet op unieke wijze Duitse innovatie te combineren met liefde voor detail en vooral: een oprechte passie voor gaming. Een winnende formule, want het resulteert in een toekomstgericht productportfolio, dat aanpasbaar is aan de gaming trends van morgen. Het getalenteerde team achter Roccat bestaat dan ook uit gamers, visionairs en experts uit de industrie. Deze achtergrond in gaming weerspiegelt zich in de manier waarop Roccat werkt; met een sterke nadruk op teamwork, communicatie en wederzijds vertrouwen. Iedereen bij het bedrijf heeft immers dezelfde missie.

Populaire Roccat producten

Het assortiment van Roccat

Gaming muizen

Roccat heeft in zijn bestaan vooral bekendheid weten te verwerven met zijn serie uitstekende gaming muizen. Naast de KONE-serie maakt Roccat ook nog diverse andere series. Hieronder vallen onder meer de TYON, LUA en KOVA+.

Gaming toetsenborden

De mechanische toetsenbordenserie RYOS biedt alles wat een gamer nodig heeft. Zo is er verlichting onder elke toets en kunnen de toetsen volledig door de gebruiker worden ingesteld. Naast de RYOS zijn er nog de ISKU en ARVO.

Gaming audio

Met de bijzonder stijlvolle headsets uit de KAVE-serie brengt Roccat surround sound direct naar de koptelefoon. Het handige: de headset functioneert hierbij zelf als de geluidskaart. Er zijn ook nog de KULO-serie en de SYVA.

Gaming muismatten

Roccat biedt unieke muismatten met verschillende oppervlakken die de prestaties van de gaming muis niet alleen perfect ondersteunen, maar zelfs verbeteren. De TAITO, HIRO of SENSE worden bij beroemde programmeurs zelfs dagelijks gebruikt.