OLYMPUS

Met een ruim assortiment aan premium camera’s en audiorecorders biedt OLYMPUS vele mogelijkheden om mooie momenten uit het leven vast te leggen. Sinds 1919 is deze fabrikant van optische producten steeds weer in staat grensverleggende technologieën en innovaties op de markt te brengen. De spiegelloze camera’s uit de OM-D en PEN series of de bijbehorende ZUIKO objectieven zijn hiervan het ultieme bewijs. In deze producten wordt tevens design gecombineerd met uitmuntende kwaliteit.

Daarnaast heeft OLYMPUS verrekijkers en diverse dicteersystemen of audiorecorders voor interviews, colleges, meetings en conferenties in haar line-up.

Populaire Olympus producten

Het assortiment van Olympus

OM-D

Voor professionals: de compacte OM-D systeemcamera’s met retro-design verleggen grenzen qua snelheid, precisie, creativiteit, beeldkwaliteit en betrouwbaarheid. Meer dan 40 verschillende Micro Four Thirds en Four Thirds lenzen zijn hiermee te gebruiken.

PEN

Voor creatievelingen: de PEN modellen zijn stijlvol, beschikken over uitgebreide mogelijkheden en zijn toch gemakkelijk te bedienen. Passend bij elke look is er een PEN. Daarnaast is er keuze uit vele lenzen en (Fashion-)accessoires.

Lenzen

Lichtsterke en toch robuuste ZUIKO lenzen: veel geroemd om de zeer hoge optische kwaliteit, solide bouw en het uiterst compacte, lichte design. Deze betrouwbare lenzen zijn de perfecte keuze voor zowel PEN als OM-D gebruikers.

STYLUS

Voor onderweg en elke situatie: kleine camera’s met allerlei uitgebreide mogelijkheden. Zo zijn de waterdichte en stootvaste Tough camera’s een ideale reisgenoot die vrijwel iedere situatie moeiteloos aankunnen.

Audio

Voor betere opnamen: uiterst hoogwaardige audiorecorders voor professioneel geluid. Leg al uw voordrachten, vergaderingen en gedachten vast of gebruik de professionele dicteersystemen om een efficiënte workflow op te bouwen.