NORTON

Durf, leef online zonder zorgen

Je digitale wereld speelt een belangrijke rol in je dagelijkse bestaan. En cybercriminelen maken overuren om je persoonlijke gegevens te stelen door je computer en je smartphone aan te vallen. Bescherm jezelf, je gezin of je bedrijf door je aan te melden voor de beste beveiligingsoplossing die voldoet aan jouw behoeften.

Norton richt zich exclusief op beveiliging, en zijn één van de meest gewaardeerde beveiligingsservices ter wereld.

Hun geconcentreerde combinatie van toewijding en expertise biedt hun klanten voordelen. Norton presteerde in veel betrouwbare, directe vergelijkingstesten beter dan de concurrentie, en Norton is de enige die de PC Magazine Editors’ Choice Award 34 keer won, inclusief 11 jaar op een rij - meer dan elk ander beveiligingsbedrijf.

Populaire Norton producten

Het assortiment van Norton

NORTON SECURITY DELUXE

Norton Security Deluxe helpt je identiteit en financiële data te beschermen tegen cybercriminaliteit. Als je je rekeningen betaalt op je smartphone, winkelt op je tablet of belangrijke financiële informatie opslaat op je laptop, gebruik dan Norton Security Deluxe voor een eenvoudige oplossing die tot vijf van je apparaten beschermt - pc's, Macs, smartphones en tablets - allemaal voorzien van onze 100% niet-goed-geld-terug zekerheid