JVC

Aan ervaring ontbreekt het JVC (opgericht in 1927) niet. Met de unieke combinatie van hardware en software heeft het bedrijf zich van meet af aan in de kijker gespeeld. Het persen van de eerste grammofoonplaat en het ontwikkelen van de eerste VHS-videorecorder zijn hiervan enkele spraakmakende voorbeelden. Ook vandaag de dag loopt JVC op vele vlakken voorop: het bedrijf introduceerde de eerste 3D-camera en bracht entertainment naar een hoger niveau met de GS-TD1 camcorder. Het innovatieve karakter van JVC vertaalt zich altijd in kwalitatief hoogwaardige, gebruiksvriendelijke producten.

Populaire JVC producten

Het assortiment van JVC

Camera’s

Maak kennis met de geavanceerde camcorders van JVC. Deze professionele alleskunners zijn stoot-, water-, stof- en vorstproef en leggen al uw dierbare momenten haarscherp vast. Met de wifi-functie zet u uw video’s en foto’s zo op uw (mobiele) apparatuur.

Hoofdtelefoons

Voor superieure hoofdtelefoons bent u bij JVC aan het juiste adres. Elegant, sportief, kleurrijk, opvouwbaar, waterdicht, draadloos: het kan allemaal. Eén ding hebben ze gemeen: een aantrekkelijk ontwerp en ongeëvenaarde geluidsweergave.

Autoradio's

Met het uitgebreide assortiment autoradio’s kunt u onderweg genieten van uw favoriete muziek. Een autoradio met cd-speler of liever een exemplaar voor digitale media? JVC heeft het! Dat iedere autoradio een modern design en helder geluid heeft, spreekt voor zich.

Autospeakers & -tuners

Ervaar de kracht van muziek met de autospeakers en versterkers van JVC. De compacte speakers zijn makkelijk in te bouwen en creëren heldere klanken en diepe bassen. Haal daarnaast het maximale uit uw systeem met een JVC-versterker.