Hapro

VDL Hapro is opgericht in 1982 en gevestigd in het Zeeuwse Kapelle. Hapro legt zich onder andere toe op de productie van zonnebanken voor professioneel en particulier gebruik. Dankzij de kennis, loyaliteit en ruime ervaring van alle medewerkers binnen de onderneming worden de producten volgens de hoogste eisen op het gebied van technologie en design vervaardigd. Door jaren van innovatie en productontwikkeling is Hapro uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende bedrijven op de internationale markt. VDL Hapro gelooft in de potentie van de wellness- en vrijetijdsmarkt en blijft investeren in de kracht van haar merken.

Populaire Hapro producten

Het assortiment van Hapro

Gezichtsbruiners

De Hapro gezichtsbruiners zijn uiterst gebruiksvriendelijk en passen geheel in de wellness-trend door hun aantrekkelijke design en de trendy kleur. De lamp zorgt voor een ruim bruiningsbereik en geeft gezicht én decolleté een natuurlijke bruine teint.

Full body solaria

Met de compacte full body solaria van Hapro haalt u op ieder gewenst moment de zon in huis. Binnen 10 seconden is het full body solarium klaar voor gebruik. Creëer uw eigen wellness-comfort en geniet van de warmte terwijl u bruint.