Assortiment

Voor de consumentenmarkt biedt Gigaset een groot aantal draadloze telefoons. Daarnaast maakt de fabrikant ook babyfoons.

Draadloze telefoons

Er zijn draadloze telefoons van Gigaset voor ieder type gebruiker. Van designtelefoons tot degelijke combinaties handsets voor gezinnen. Van toestellen met touchscreen tot telefoons met extra grote toetsen en een extra groot scherm. Enkele voorbeelden De C610 is een ideale telefoon voor gezinnen (meer dan één handset mogelijk), met onder andere een babyfoonfunctie. De A510 Duo bevat twee handsets en biedt een zeer goede geluidskwaliteit. De A510A Quattro heeft een antwoordapparaat en drie extra handsets. De SL910 is een touchscreentelefoon met intuïtieve bediening. De E310 is een toestel met extra grote knoppen en een eenvoudige bediening.

Babyfoons

De babyfoons van Gigaset bieden een storingsvrije ontvangst en glashelder geluid. Voorbeelden zijn de PA330 Audio en de PA530 Audio Plus. Met de PV830 Video kunt u uw kind in kleurenbeeld in de gaten houden.

Gigaset

Draadloze telefoons

Gigaset is voortgekomen uit het Duitse Siemens Home and Office Communication Devices. Sinds oktober 2008 is het bedrijf onder zijn eigen naam bekend.Het bedrijf is een internationale speler op het gebied van communicatietechnologie. Vooral in de consumentenmarkt, maar het biedt ook zakelijke communicatie-oplossingen.Gigaset is Europa's marktleider in draadloze telefoons (DECT-telefoons).

Made in Germany

Made in Germany. Gigaset is trots op de typisch Duitse visie op de ontwikkeling van producten: een compromisloze filosofie bij de kwaliteit en fabricage van alle producten. De nadruk ligt op sterk en duurzaam bij het bouwen van de telefoons en andere apparaten. Ze worden zo groen mogelijk geproduceerd en worden gemaakt om lang mee te kunnen gaan. Tot het laatste detail wordt aandacht aan de producten besteed. Zo staan Gigaset-telefoons bekend om hun zeer goede geluidskwaliteit.