Koel- en vrieskasten

ETNA heeft voor elke smaak een koelkast of vriezer. Met vriezer, zonder vriezer en met verschillende deursystemen. Uiteraard is er over de binnenkant ook goed nagedacht. Helder en overzichtelijk met handige schappen en bakjes die u naar eigen inzicht in kunt delen. Ze zijn bovendien ook nog eens erg energiezuinig.

Vaatwassers

De vaatwassers van ETNA zijn stuk voor stuk stil, waterbesparend en energiezuinig. Bijna alle vaatwassers bieden ruimte voor minstens 12 couverts. Met een ETNA-vaatwasser bent u bovendien verzekerd van een veilig apparaat.

Wasmachines en wasdrogers

ETNA biedt keuze uit drie energiezuinige wasmachines met 1400 toeren. De machines hebben een laag waterverbruik en beschikken standaard over 15 programma’s. Het vulgewicht is 6 of 7 kg en de grote deur is tot 180 graden te openen. ETNA heeft een warmtepompdroger voor een minimaal energieverbruik en een condensdroger als voordelig alternatief. Het verschil zit in de gebruikte techniek en de energieklasse.

Assortiment

Het assortiment van ETNA bestaat uit fornuizen, kookplaten, ovens en magnetrons, afzuigkappen, koel- en vrieskasten, vaatwassers en wasmachines en wasdrogers.

Fornuizen

Met de robuuste fornuizen van ETNA kunt u koken, bakken en warm houden tegelijk. Door de slimme indeling van de kookzones hebt u flink wat ruimte voor het opstellen van uw pannen. Ook het ovengedeelte biedt je alle ruimte. Ideaal om eens flink uit te kunnen pakken.

Kookplaten

Wordt het gas, keramisch of inductie? Iedereen heeft zo zijn eigen ideeën over koken. Veel mensen zweren bij gas, vanwege de maximale controle over de vlam. Is uw budget beperkt, dan kunt u kiezen voor keramisch koken. Een keramische kookplaat is voordelig in aanschaf en eenvoudig schoon te houden. De hit van de laatste jaren zijn inductiekookplaten. De aanschafkosten liggen iets hoger en u hebt er speciale pannen voor nodig, maar daar krijg je veel comfort voor terug.

Ovens en magnetrons

ETNA biedt de keuze uit verschillende soorten ovens. Er zijn verschillende ovensystemen: conventioneel, meersystemen en multifunctioneel. De solo magnetron is nog steeds populair. Maar wilt u wat meer mogelijkheden, dan is de combi magnetron echt iets voor u. Wilt u verschillende apparaten in de keuken combineren? Dat kan met de ETNA Avance-apparaten. De apparaten hebben allemaal dezelfde handgrepen, knoppen en het strakke rvs. U kunt ze mooi naast of boven elkaar inbouwen.

Afzuigkappen

Bij ETNA kunt u terecht voor alle soorten afzuigkappen. De inbouw- en vlakschermkappen zijn mooi weg te werken en zorgen voor een strak keukenbeeld. Zoekt u een echte blikvanger? Wand- en eilandschouwkappen verrijken uw keuken met hun fraaie design. De diagonale afzuigkappen zijn ergonomische toppers waaraan u nooit meer uw hoofd stoot. Bovendien zijn alle gemotoriseerde kappen geschikt voor recirculatie.

ETNA

Keukenapparatuur

In 1856 start Cornelis Klep in Breda 'De Etna', een ijzergieterij, genoemd naar de beroemde vulkaan. Het bedrijf werd begin twintigste eeuw in heel Nederland beroemd dankzij de productie van kachels en fornuizen. Nadat Nederland halverwege de jaren zestig massaal overschakelt op aardgas, start ETNA de productie van elektrische kachels en fornuizen. Inmiddels levert het bedrijf ook allerhande kookapparatuur en witgoed, zoals vaatwassers, wasmachines en drogers.Het merk ETNA is samen met de merken Atag en Pelgrim sinds 2000 onderdeel van Atag Nederland B.V.

Kwaliteit betaalbaar maken

ETNA staat voor meer dan 155 jaar ervaring in het ontwikkelen van keukenapparatuur. Een nuchter, oer-Hollands merk met maar één doel voor ogen: kwaliteit binnen handbereik brengen van iedereen.Een ETNA-apparaat is daarom niet alleen mooi, modern en gebruiksvriendelijk, het is ook duurzaam.Elke dag opnieuw vertaalt ETNA de laatste technieken naar nieuwe keukenapparaten die aan de strengste eisen voldoen op het gebied van design, vernieuwing, gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Zo maakt het bedrijf waar wat het belooft: ETNA maakt kwaliteit betaalbaar.