Bowers & Wilkins

Toen John Bowers in 1966 Bowers & Wilkins oprichtte, had hij slechts één simpele visie: een luidspreker ontwerpen die niets aan de muziek toevoegt, noch iets ervan weglaat. Een eerlijke en natuurlijke geluidsreproductie. Zijn visie is nog steeds de basis van waarschijnlijk het meest succesvolle luidsprekermerk in de geschiedenis. In bijna 50 jaar heeft Bowers & Wilkins dan ook iets speciaals en unieks opgebouwd. De luidsprekers van Bowers & Wilkins worden gebruikt in bijna alle grote opnamestudio’s zoals onder andere de befaamde Abbey Road Studio’s in London. Naast de bekende Hi-fi luidsprekers heeft Bowers & Wilkins een breed portfolio aan streaming audio, hoofdtelefoons en inbouw luidsprekers.

Populaire Bowers & Wilkins producten

Het assortiment van Bowers & Wilkins

Bluetooth – Luidsprekers

Met zijn perfecte formaat voor in de slaapkamer, keuken of tuin is de T7 het meest handzame draadloze systeem ooit. Voor geweldig geluid op plekken waar andere luidsprekers niet kunnen komen.

AirPlay – Luidsprekers

Geen docks, alleen maar fantastisch geluid. De slanke AirPlay-systemen A7 en A5 leveren ongeëvenaarde prestaties voor hun klasse en zijn gebouwd voor gebruik op afgelegen plekken.

Hoofdtelefoons

De technologie van Bowers & Wilkins heeft een bijzonder hoog niveau dankzij tientallen jaren hifi-ervaring. Het ontwerp van elk aspect van de hoofdtelefoons, van drivers tot en met grilss, staat in het teken van uitmuntende geluidskwaliteit.

Home Theater

De Panorama 2 Soundbar is uitgerust met volledig nieuwe, speciaal ontworpen tweeters en driver-units voor midden- en lage frequenties. Dit levert een verbeterde akoestiek op, met strakke lage tonen en een indrukwekkende integratie van het totale geluidsspectrum.