Doe meer met een moderne PC en de nieuwste Intel® Core™ processors

Kies voor een moderne pc met Windows 10 en Intel® Core™ processor, met een compacter design en lichter gewicht. Met features als Windows Ink, een touchscreen, goede beveiliging en een lange batterijduur, gecombineerd met krachtige Intel® Core™ processor, zijn jij en je laptop toekomstproof. Werk productiever, sneller en creatiever op jouw manier. Onderstaande moderne PC's zijn speciaal voor jou geselecteerd door MediaMarkt op basis van de beste prijs-kwaliteitverhouding en een goede beoordeling door onze klanten.

Doe meer met je productiviteit

Verhoog je productiviteit, werk slimmer en sneller met Editor voor handgeschreven invoer in programma’s zoals PowerPoint.

Bekijk de video

Doe meer met je creativiteit!

Zie hoe simpel en leuk het is om je ideeën tot leven te brengen. En om er van alles aan toe te voegen.

Bekijk de video

Doe meer met multitasking

Ontdek hoe je kunt multitasken als een pro met de kracht om al je favoriete dingen tegelijk te doen.

Bekijk de video

Content creator Daphne en Windows 10 op haar Surface Book 2.

Content creator Saar en Windows 10 op haar Lenovo Yoga.

Fotograaf en accountmanager Theo en Windows 10 op zijn HP X360.

Dit moet je weten over Windows 7

Na 14 januari 20120 zal Microsoft geen veiligheidsupdates en technische ondersteuning meer leveren voor computers met Windows 7. Lees hoe je je hierop kunt voorbereiden.

Lees meer

Doe wat voor jou van belang is met Office 365.

Met Office 365¹ krijg je de premium versie van Word, Excel, PowerPoint, Outlook en nog veel meer. Werk op al je apparaten, waar je maar wilt en beschik altijd over de meest actuele apps. Plus 1 TB OneDrive-cloudopslag.

1. Office 365 is compatibel met Windows 10 en het macOS. De beschikbaarheid van toepassingen en functies die bij Office 365 worden geleverd, verschillen per platform en toestel. Ga naar www.office.com/information voor de volledige systeemvereisten, inclusief compatibele versies van Windows 10 en het macOS, en andere functie- en apparaatvereisten.

De beste resultaten krijg je met Office 365.