Screenarmor

Screenarmor levert verschillende producten van gehard glas. Dit gehard glas dient om het scherm van de telefoon te beschermen tegen krassen en stoten. Door verschillende behandelingen heeft het een hardheid die kan worden geschaald van 8 ~ 9H (H staat voor hardheid). Ter vergelijking: een nagel is niet meer dan 2,5H, een koperen munt ongeveer 3,5H en een keukenmes is circa 5.5H. Producten van ScreenArmor zijn makkelijk aan te brengen en geven maximale bescherming aan het display van uw smartphone. ScreenArmor maakt gebruik van Japans Asahi glas. De voordelen hiervan zijn dat uw bij een harde val of stoot geen glassplinters krijgt, het glas anti-bacterieel is en uw touchscreen optimaal blijft functioneren.

Populaire Screenarmor producten

Het assortiment van Screenarmor

Glassarmor

Met de Screenarmor Glassarmor serie blijft uw mobiele telefoon beschermd tegen beschadigingen. Deze screenprotectors zijn gemaakt van echt glas. Het glas wordt direct op uw scherm geplakt waardoor ook het touchscreen goed blijft functioneren.

Edge2Edge

Deze bijzonder robuuste screenprotectors beschermen uw mobiele telefoon van rand tot rand. Omdat zij nog harder zijn dan een gemiddeld keukenmes is uw smartphone goed beschermd. De screenprotectors worden eenvoudig bevestigd op het scherm.

Privacy Glass

Deze screenprotectors zorgen niet alleen voor bescherming van het display, maar ook uw privacy. Privacy Glass voorkomt namelijk dat iemand over uw schouder kan meekijken. Enkel als u recht voor het scherm zit, is het beeld te zien.

Vision Protection

De glazen screenprotectors houden het blauwe licht tegen dat van uw display af komt. Dit kan ‘s avonds en ‘s nachts schadelijk voor uw ogen zijn. Naast het beschermen van uw ogen, beschermt de Vision Protection ook uw smartphone.