Jura

Jura

Als enige merk ter wereld spitst het Zwitserse bedrijf JURA zich volledig toe op premium-volautomaten voor koffiespecialiteiten, het merk heeft zich duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd.

Het bedrijf

Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service zijn waarden die als het ware in het DNA van JURA gegrift zijn.

 

Een groot team van ingenieurs heeft zich volledig toegelegd op de ontwikkeling van de JURA volautomaten. Het doel van deze inspanningen? Het ultieme koffieresultaat met één druk op de knop. De volautomaten van JURA zijn eenvoudig te bedienen en onderscheiden zich door de duurzaamheid en lange levensduur. Zelfs na jaren gebruik kunnen de automaten eenvoudig onderhouden worden.

De Aroma-molen

De koffiebonen worden altijd vers gemalen. Via de maalgraad kan de gewenste fijnheid van de gemalen koffie worden ingesteld.

 

Intelligent Water System met CLARIS Smart

Met het CLARIS filterpatroon wordt de koffiemachine beschermt tegen kalkafzetting, waardoor deze langer meegaat. Een ander voordeel is dat het apparaat niet ontkalkt hoeft te worden.

 

Intelligent Pre-Brew Aroma System (IPBAS) en Pulse Extraction Process

Het IPBAS-systeem zorgt er voor dat de koffie een maximum aan aroma ontwikkelt. Deze zetgroep kan 5 tot 16 gram aan koffie bevatten, waardoor de koffie naar persoonlijke smaak gezet kan worden.

 

Bereiding van melk en melkschuim, regeling van de temparatuur

Met de cappuccinatori is een cappuccino of latte macchiato eenvoudig te maken. Door dit innovatieve opschuimpijpje blijft het melkschuim lang consistent van vorm.