De mogelijkheden van een dunne en lichte laptop opnieuw uitgevonden

Prestaties, connectiviteit en entertainment– tiende generatie InteI® Core™ mobiele processors hebben meer mogelijkheden dan ooit tevoren. Revolutionaire intelligente prestatiefuncties passen zich aan aan jou en je favoriete bezigheden, voor een persoonlijke en responsieve ervaring.

Een computer met een tiende generatie Intel® Core™ processor en Intel® Wi-Fi 6 (Gig+) levert de beste Wi-Fi prestaties in zijn klasse voor de snelste en meest betrouwbare verbinding.2* Ongelofelijk meeslepende entertainment-functies die beschikbaar zijn op bepaalde systemen maken gedetailleerde en levendige 4K-streaming en gamen met 1080p mogelijk. Tiende generatie InteI® Core™ mobiele processors zijn ontworpen met jou als middelpunt en maken de krachtige en mobiele devices mogelijk die je altijd al wilde hebben.

10th generation

‘’Tiende generatie Intel® Core™ mobiele processors optimaliseren de geïntegreerde intelligente prestatiefuncties waarmee jouw pc snel kan leren en aanpassen aan wat jij het liefst doet. Een laptop voorzien van een tiende generatie Intel® Core™ processor is ontwikkeld voor de AI-software van de toekomst en biedt de functies die je altijd al wilde hebben, zoals automatische photo masking en snelle toepassing van videofilters.

En laptops met Intel® Optane™ memory H10 met solid state opslag leren en onthouden welke apps en bestanden het meest worden gebruikt zodat je die extra snel kunt openen, zelfs tijdens multitasken. Je krijgt meer gedaan op een intelligente pc die klaar is voor de software van vandaag en morgen. Ervaar entertainment als nooit tevoren op dunne en lichte devices voorzien van de tiende generatie Intel® Core™ processors en Intel® Iris® Plus graphics.1

Speel de meest populaire games zoals Fortnite en Dirt Rally 2.0 in full HD op een ultralichte laptop. Geniet van de brilliante kleuren en details van 4K HDR-video, en binge je favoriete show urenlang dankzij de extra lange accuduur. De opvallend slanke machines kunnen zelfs je meest veeleisende creatieve projecten aan, zoals het verwerken van hoge resolutie foto’s.’’


De prestaties van je computer, geoptimaliseerd voor jou

Ben je bekend met Intel Optane®-technologie? Je ziet het tegenwoordig in steeds meer digitale apparaten terug. Wat het is en doet? HP Optane® is een slimme geheugentechnologie die het standaard geheugen van je laptop aanvult. Je computer start hierdoor tot wel twee keer zo snel op. En dat is pas het begin. Dagelijkse taken voer je sneller uit en grote foto- of videobestanden maken je niet langer bang. Je games? Die laden en werken sneller. Haperen of vastlopen is verleden tijd. Hiermee combineer je de snelheid van een SSD met de opslagcapaciteit van een harde schijf. Kortom, de technologie is een must voor iedere laptop.

Intel® Optane™ memory H10 met solid state opslag combineert het slimme reactievermogen van Intel® Optane™ geheugen met Intel’s nieuwste SSD opslagtechnologie – waardoor jij kunt creëren, gamen en werken zonder te wachten.


Wifi 6

Ontdek het nieuwe hoofdstuk van Wi-Fi: Intel® Wi-Fi 6 (Gig+). Vergeet lang wachten, constant bufferen en glitches tijdens het gamen – ervaar betere Wi-Fi prestaties met Intel® Wi-Fi 6 (Gig+) pc’s en routers,1* zelfs op thuisnetwerken waar steeds meer devices te vinden zijn.2*

De draadloze gigabit-snelheid is bijna 3x sneller dan standaard Wi-Fi (802.11ac) 1* – kies voor Wi-Fi6 (Gig+) in pc’s en routers voorzien van Intel, voor een nieuw niveau van draadloze connectiviteit met de snelheid en veiligheid die je thuis en onderweg nodig hebt.


© Intel Corporation. Intel, het Intel logo, Intel Core en Iris zijn handelsmerken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prestatieresultaten zijn gebaseerd op tests van 23 mei 2019 en beschikken mogelijk niet over alle openbaar beschikbare beveiligingsupdates. Bekijk de configuratie-toelichting voor meer informatie. Geen enkel product kan volledig veilig zijn. De software en werkbelastingen die zijn gebruikt in de prestatietests, zijn mogelijk alleen geoptimaliseerd voor gebruik met Intel microprocessors. Prestatietests, zoals SYSmark en MobileMark, worden gemeten met specifieke computersystemen, componenten, software, bewerkingen en functies. Elke wijziging in een van deze factoren kan zorgen voor een afwijkend resultaat. Het is raadzaam om andere informatie en prestatietests te raadplegen, waaronder de prestaties van het product in combinatie met andere producten, zodat een goed geïnformeerde en weloverwogen aankoopbeslissing kan worden genomen. Ga naar www.intel.com/benchmarks voor uitgebreidere informatie.

*Andere namen en merken kunnen als eigendom van anderen worden geclaimd.

1. Wi-Fi 6 met de beste prestaties: Intel® Wi-Fi 6 (Gig+) products ondersteunen optionele 160 MHz kanalen, die de hoogst mogelijke theoretische maximale snelheden (2402 Mbps) voor typische 2x2 802.11 AX PC Wi-Fi producten mogelijk maken. Hoogwaardige Intel® Wi-Fi 6 (Gig+) producten maken 2-4X hogere maximale theoretische snelheden mogelijk in vergelijking met standaard 2x2 (1201 Mbps) of 1x1 (600 Mbps) 802.11 AX PC Wi-Fi producten, die alleen de verplichte 80 MHz kanalen ondersteunen.
2. Bijna 3X snellere Wi-Fi 6: 802.11ax 2x2 160 MHz maakt een theoretische maximale datasnelheid van 2402 Mbps mogelijk, bijna 3X sneller dan standard 802.11ac 2x2 80 MHz (867 Mbps) Wi-Fi zoals vastgelegd in de IEEE 802.11 draadloze standard-specificaties, en vereisen het gebruik van vergelijkbaar geconfigureerde 802.11ax draadloze netwerkrouters.
3. Thunderbolt: in vergelijking met andere pc I/O verbindingstechnologieën, waaronder eSATA, USB en IEEE 1394 Firewire*. De prestaties zijn afhankelijk van de specifieke gebruikte hardware en software. Moet een voor Thunderbolt geschikt device gebruiken.