Het brein van je laptop, Intel maakt er een genie van

Net als een brein regelt de processor wat je laptop doet. Je video's, games en websites beginnen allemaal met je processor.

 


Opslag

Hoe meer opslagruimte je hebt, hoe meer je kunt opslaan.

• 64-128GB (gigabytes): voor opslag van 50 video's*
• 256-750GB (gigabyte): voor opslag van 100 video's*
• 1TB (terabyte): voor opslag van 200 video's*
*Gebaseerd op een gemiddeld 5GB per video

Geheugen

Hoe meer geheugen je laptop heeft, hoe meer hij tegelijk kan doen.

• Basic (multitasken): 4 GB (gigabyte)
• Krachtig (multitasken): 8 GB (gigabyte)
• Geavanceerd (multitasken): 16 GB (gigabyte)


© Intel Corporation. Intel, het Intel logo, Intel Core en Iris zijn handelsmerken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prestatieresultaten zijn gebaseerd op tests van 23 mei 2019 en beschikken mogelijk niet over alle openbaar beschikbare beveiligingsupdates. Bekijk de configuratie-toelichting voor meer informatie. Geen enkel product kan volledig veilig zijn. De software en werkbelastingen die zijn gebruikt in de prestatietests, zijn mogelijk alleen geoptimaliseerd voor gebruik met Intel microprocessors. Prestatietests, zoals SYSmark en MobileMark, worden gemeten met specifieke computersystemen, componenten, software, bewerkingen en functies. Elke wijziging in een van deze factoren kan zorgen voor een afwijkend resultaat. Het is raadzaam om andere informatie en prestatietests te raadplegen, waaronder de prestaties van het product in combinatie met andere producten, zodat een goed geïnformeerde en weloverwogen aankoopbeslissing kan worden genomen. Ga naar www.intel.com/benchmarks voor uitgebreidere informatie.

*Andere namen en merken kunnen als eigendom van anderen worden geclaimd.
**Intel technologieën vereisen mogelijk geschikte hardware, software of serviceactivering.
¹Intel® Wi-Fi 6 (Gig+) producten ondersteunen optionele 160MHz-kanalen, waardoor de theoretisch hoogst mogelijke maximumsnelheid (2402 Mbps) mogelijk is voor standaard 2x2 802.11ax pc Wi‑Fi-producten. Premium Intel® Wi-Fi 6 (Gig+) producten maken theoretisch 2-4x hogere snelheden mogelijk vergeleken met standaard 2x2 (1201 Mbps) of 1x1 (600 Mbps) 802.11ax pc Wi‑Fi-producten, die alleen de verplichte vereiste van 80MHz-kanalen ondersteunen.
²Vergeleken met andere I/O-verbindingstechnologieën voor pc's, waaronder eSATA, USB en IEEE 1394 FireWire. De prestaties zijn afhankelijk van de gebruikte hardware- en softwareconfiguratie. Gebruik van een geschikt Thunderbolt™ device is noodzakelijk.
³Intel® Optane™ geheugen vereist specifieke hardware- en softwareconfiguratie. Ga naar www.intel.com/OptaneMemory voor configuratievereisten.