Studio3 Wireless

BEATS STUDIO3 WIRELESS

Beats Studio3 Wireless-koptelefoon levert een eersteklas luisterervaring met Pure ANC (oftewel pure adaptieve ruisonderdrukking) waarmee extern geluid wordt geblokkeerd. En beschikt daarnaast over realtime audiokalibratie waardoor de helderheid, het bereik en de emotie van de muziek behouden blijven.

BestelBestel


Studio3 Wireless

SOLO3 WIRELESS

Met een batterij die tot wel 40 uur meegaat, is de Beats Solo3 Wireless de perfecte koptelefoon voor dagelijks gebruik. Dankzij Fast Fuel kun je na 5 minuten opladen weer 3 uur afspelen. Geniet van het bekroonde Beats-geluid en de draadloze vrijheid met Bluetooth® Class 1. De on-ear oorschelpen zijn zeer comfortabel en door de verstelbare pasvorm zijn ze geschikt voor alledaags gebruik.


BestelBestel
Solo3 Wireless

POWERBEATS3 WIRELESS

Kies voor de Powerbeats3 Wireless-oordopjes en je work-outs worden alleen maar beter. De batterij gaat tot wel 12 uur mee en dat zijn heel wat work-outs. De verstelbare oorhaakjes bieden maximaal comfort en optimale stabiliteit. Dankzij Fast Fuel kun je na 5 minuten opladen weer 1 uur afspelen. Zweet- en waterbestendigheid zorgen voor betrouwbare duurzaamheid en de akoestische weergave met dubbele drivers levert het dynamische geluid dat de perfecte soundtrack vormt voor je work-outs.


BestelBestel
Powerbeats3 Wireless

BEATSx

De BeatsX-oortjes zijn perfect draadloos gezelschap. Geniet de hele dag door van een authentiek, helder geluid met een batterij die tot wel 8 uur meegaat. Dankzij Fast Fuel kun je na 5 minuten opladen weer 2 uur afspelen. De unieke Flex-Form-kabel is eenvoudig op te bergen en biedt urenlang draagcomfort. De verschillende oorkussentjes en wingtips zorgen voor een persoonlijke pasvorm en stabiliteit.


BestelBestel
Beats x
 

ontdek de volledige Beats Collectie

beats headphones

Koptelefoon

beats in-ears

Oortelefoon

beats sports headphones

  Sports

 

BEATS EP

beats EP

BEATS PRO

Beats Pro