MediaMarkt Amersfoort

Route en contact

Amersfoort

Winkelinformatie printen
Eemplein 3
3812 EA Amersfoort
Telefoonnummer:
033 445 2500
E-mail:
Contact

Meer informatie:

KvK-naam: KvK-nummer:
Amersfoort

Directeur

Dhr. B. van den Heuvel

Btw-nummer

Openingstijden Servicecentrum
maandag 10:00 - 21:00 uur 10:00 - 21:00 uur
dinsdag 10:00 - 21:00 uur 10:00 - 21:00 uur
woensdag 10:00 - 21:00 uur 10:00 - 21:00 uur
donderdag 10:00 - 21:00 uur 10:00 - 21:00 uur
vrijdag 10:00 - 21:00 uur 10:00 - 21:00 uur
zaterdag 10:00 - 18:00 uur 10:00 - 18:00 uur
zondag 12:00 - 17:00 uur 12:00 - 17:00 uur

Acties, product demonstraties en signeersessies
Bij MediaMarkt Amersfoort zijn er regelmatig leuke acties, product demonstraties en signeersessies.
Houd onze website in de gaten, volg ons op Twitter @MediaMarktAMF en/of via Instagram #MediaMarktAmersfoort

Komende periode vinden onderstaande demonstraties plaats:

Ieder weekend is er een demonstratie van Nespresso.
Zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur

Ieder weekend is er een adviseur van Apple.
Vrijdag van 13:00 tot 20:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur
Zondag van 12:00 tot 17:00 uur

Speciale nachtopening MediaMarkt Amersfoort: Donderdag 28 september, 23.59 uur
MediaMarkt Amersfoort opent op donderdag 28 september om 23.59 haar deuren!

Het is zover!
FIFA 18 en NINTENDO SNES MINI ligt in de schappen. Vanaf donderdag kun je de voetbalgame en de nieuwe SNES mini kopen in de winkels of bestellen via internet. Speciaal voor alle fanatieke gamers die niet langer kunnen wachten opent MediaMarkt Amersfoort donderdag 28 september om 23.59 uur haar deuren.

Extra service
Het personeel kijkt ook al uit naar de nachtelijke opening. “Dit is één grote belevenis. Je hebt interactie met je klanten en helpt ze als ze nog dingen willen weten. Het is een extra service van MediaMarkt Amersfoort’’, aldus directeur Bart van den Heuvel.

Tijdens de nachtopening hebben we voor de eerste 75 mensen een GRATIS poster van Ronaldo en een EA sticker! Pre-order FIFA 18 nu en wees als eerste bij de nachtopening! Let op; voor de poster en stickers geldt op=op!

Zet de nachtopening in je agenda! We zien je dan!

Social Media - MediaMarkt Amersfoort

“Twitter”

MediaMarkt workshops, trainingen, advies op maat gesprekken en services
De wereld om ons heen verandert snel. Alle product-introducties en innovaties zijn bijna niet bij te houden. Bovendien wordt er vaak niet optimaal gebruik gemaakt van de producten.
MediaMarkt Amersfoort vindt het begeleiden en adviseren voor EN na de aankoop erg belangrijk. Of je nu in de oriënterende fase zit of je al in het bezit bent van je gekochte product; iedereen moet optimaal plezier halen uit onze producten!

“Smartphone schermreparatie”
Is uw telefoon gevallen en is uw scherm hierdoor gebarsten? Geen probleem! Vanaf nu kunt u namelijk bij ons terecht voor schermreparatie al vanaf 69.-. Onze gecertificeerde medewerkers repareren het scherm van uw telefoon terwijl u wacht. Klaar terwijl u wacht dus*. Lang wachten of uw toestel opsturen voor reparatie is niet nodig: bij ons gaat u bellend de deur weer uit.

Voorkom lang wachten in de winkel, maak online een afspraak wanneer het u uitkomt!
Maak uw afspraak via www.mmworkshops.nl/schermreparatie

* Reparatieduur is afhankelijk van het type toestel.

“Shop-in-shop”

Altijd al meer willen weten over de verschillende Apple producten? MediaMarkt Amersfoort heeft een prachtige Apple Shop waarin u alle producten maximaal kunt uitproberen. Versterkt met onze team van Apple specialisten helpen wij u graag met het vinden van de juiste oplossing!

Kom gauw langs voor een 1-op-1 demonstratie over bijvoorbeeld het Apple ecosysteem. En had u de nieuwe Apple Watch al gepast? In de Apple Shop is het allemaal mogelijk!”


Sommige dingen overleg je het liefst persoonlijk. Of je nu gaat verhuizen, twijfelt welk abonnement je nou moet kiezen of gewoon wilt weten of je met je huidige abonnement nog goed zit. Bij Ziggo zorgen ze altijd voor een oplossing. Hoe krijg je goede wifi overal in huis? En haarscherp tv-beeld? Ze geven je graag tips om optimaal te kunnen genieten van onze diensten.

Nieuwsgierig naar het tv-kijken van nu? Wil je weten hoe je onze handige apps gebruikt en hoe je van elk scherm een tv maakt? We laten je graag zien wat Horizon allemaal te bieden heeft. En als dat je wat lijkt, sluit je eenvoudig en direct een tv- of internetabonnement of alles-in-1 pakket af. Of fris je de boel op met een extra zenderpakket.

We zien je graag in onze Ziggo Shop voor een advies op maat gesprek!

"MediaMarkt Amersfoort heeft 1uurs bezorging"
MediaMarkt Amersfoort heeft 1uurs bezorging. Met deze service gaat de Amersfoortse vestiging een stap “verder” dan het 7 dagen per week bezorgen van de gekochte elektronicaproducten bij de mensen thuis.

Bart van den Heuvel, vestigingsdirecteur MediaMarkt Amersfoort: “De 1uurs bezorging is een extra dienst voor onze klanten. Indien wij het product op voorraad hebben in de winkel kunnen wij zorgen dat het gewenste product binnen een uur wordt afgeleverd bij onze klant! Dit is sneller dan ooit!”

Klanten hoeven niet langer te wachten op hun nieuwe aankoop! Handig voor wie last minute een televisie, magnetron, printer nodig heeft of gewoon écht niet langer kan wachten op zijn/haar favoriete product.

Deze service is een aanvulling op het al bestaande aanbod. Het huidige PowerService-aanbod van MediaMarkt Amersfoort bestaat o.a. uit het installeren van witgoedapparaten bij u thuis en het onderhouden van uw apparatuur. Waardoor u optimaal kunt genieten van uw nieuwe aankoop!  Bij MediaMarkt vindt u een passende service voor ieder product.

MediaMarkt Amersfoort bezorgt*:
- 7 dagen in de week, dus ook op zondag!
- 5 avonden in de week
- Binnen het uur

* Vraag in de winkel naar de (bezorg)voorwaarden!

MediaMarkt Club

Hou je van fantastische voordelen? Word dan lid van MediaMarkt Club. Je profiteert altijd en overal van exclusieve Club-voordelen, waanzinnige winacties en leuke verrassingen. Je kunt je inschrijven bij ons in de vestiging of op mediamarkt.nl/club, waar je Amersfoort als voorkeursvestiging kunt doorgeven.

-->SCHRIJF JE HIER IN<--

Vacatures