Media Markt Utrecht Hoog Catharijne

Route en contact

Utrecht Hoog Catharijne

Winkelinformatie printen
Gildenkwartier 181
3511 DG Utrecht
Telefoonnummer:
030-2337100
E-mail:
Contact

Meer informatie:

KvK-naam: KvK-nummer:
Utrecht Hoog Catharijne

Directeur

Dhr. K. van Mourik

Btw-nummer

Openingstijden Servicecentrum
maandag 11:00 - 21:00 uur 10:00 - 21:00 uur
dinsdag 10:00 - 21:00 uur 10:00 - 21:00 uur
woensdag 10:00 - 21:00 uur 10:00 - 21:00 uur
donderdag 10:00 - 21:00 uur 10:00 - 21:00 uur
vrijdag 10:00 - 21:00 uur 10:00 - 21:00 uur
zaterdag 10:00 - 19:00 uur 10:00 - 19:00 uur
zondag 12:00 - 17:00 uur 12:00 - 17:00 uur

Bekijk onze winkel online

Koopzondagen

Media Markt Utrecht is elke zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Route en parkeren

Gratis parkeren*

*Maandag-, dinsdag-, woensdag- en vrijdagavond tussen 18.00 - 21.00 uur 1e uur gratis parkeren in de Stationsstraat P4, voor alle Media Markt klanten.

Bent u rolstoel gebonden?
Dan kunt u het best gebruik maken van parkeergarage P4 in de Stationsstraat. U kunt vanaf hier gebruik maken van de lift zodat u direct op winkelniveau terecht komt.

NIEUWE SERVICE: 1UURS BEZORGING

Media Markt Utrecht Hoog Catharijne start GRATIS 1uurs bezorging

Media Markt Utrecht Hoog Catharijne introduceert een nieuwe dienst: GRATIS  1uurs bezorging. Met deze nieuwe service gaat de Utrechtse vestiging een stap “verder” dan het 7 dagen per week bezorgen van de gekochte elektronicaproducten bij de mensen thuis.

Kees van Mourik, vestigingsdirecteur Media Markt Utrecht Hoog Catharijne: “De GRATIS  1uurs bezorging is een extra dienst voor onze klanten uit Utrecht Stad. Wij zorgen dat het gewenste product binnen een uur wordt afgeleverd bij onze klanten die woonachtig zijn in postcode gebied 3511 t/m 3584. Dit is sneller dan ooit!”.

Klanten hoeven vanaf nu niet langer te wachten op hun nieuwe aankoop! Handig voor wie last minute een televisie of wasmachine nodig heeft of gewoon écht niet langer kan wachten op zijn/haar favoriete product.

De GRATIS 1uurs bezorging is een aanvulling op de al bestaande bezorgmogelijkheden. Media Markt Utrecht Hoog Catharijne bezorgt door het hele land voor klanten die buiten de provincie Utrecht woonachtig zijn, op dezelfde dag voor klanten in de provincie Utrecht en nu dus ook binnen het uur voor de klanten in Utrecht Stad. En dat GRATIS en 7 dagen in de week (dus ook op zondag)!.


Media Markt Utrecht Hoog Catharijne bezorgt*:
- 7 dagen in de week, dus ook op zondag!
- 6 avonden in de week
- Binnen 1 uur
- Gratis!

* Vraag in de winkel naar de (bezorg)voorwaarden!

Smartphone schermreparatie

Is uw telefoon gevallen en is uw scherm hierdoor gebarsten? Geen probleem! Vanaf nu kunt u namelijk bij ons terecht voor schermreparatie al vanaf 69.-. Onze gecertificeerde medewerkers repareren het scherm van uw telefoon terwijl u wacht. Klaar terwijl u wacht dus*. Lang wachten of uw toestel opsturen voor reparatie is niet nodig: bij ons gaat u bellend de deur weer uit.

Klik hier voor meer informatie.

* Reparatieduur is afhankelijk van het type toestel.

Join The Club

Hou je van fantastische voordelen? Word dan lid van Media Markt Club. Je profiteert altijd en overal van exclusieve Club-voordelen, waanzinnige winacties en leuke verrassingen. Je kunt je inschrijven bij ons in de vestiging of op mediamarkt.nl/club , waar je Utrecht Hoog Catharijne als voorkeursvestiging kunt doorgeven.

Product demonstraties

Komende periode vinden onderstaande demonstraties plaats.

Zaterdag 27 februari 2016
Electrolux - stofzuigers - 10.00 tot 18.00 uur

Actievoorwaarden Valentijn

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de Valentijn actie (hierna: “de Actie”), die wordt gehouden in opdracht van Media Markt Utrecht Hoog Catharijne

• De Actie loopt van 13-02-2016 (11.00 uur) t/m 14-02-2016 (16.30 uur) (hierna: “de actieperiode”).
• Deelneming staat open voor iedereen die woonachtig is in Nederland.
• Deelnemers dienen ouder te zijn dan 18 jaar.
• Er mogen meerdere personen uit 1 gezin deelnemen.
• Er mag gedurende de Actie per gezinslid maar 1 deelnameformulier worden ingevuld.
• Deelname aan de Actie is kosteloos.
• Deelnemers vullen het inschrijfformulier van de Media Markt Club Utrecht Hoog Catharijne volledig in. Incl. e-mailadres, (mobiele) telefoonnummer en handtekening.
• Deelnemers deponeren hun volledig ingevulde formulier in de daarvoor bestemde verzamel box.
• Deelnemers incl. winnaar geven met de deelname toestemming dat de foto’s die zijn gemaakt tijdens de Actie gebruikt mogen worden op Social Media.
• De deelnemer die op maandag 15 februari voor 17.00 uur ‘blind’ uit de verzamel box wordt getrokken is de winnaar van de Actie.
• De deelnemer wint de volgende prijs:

Een uitzet* bestaande uit: koelkast, wasmachine, magnetron, koffiezet apparaat, waterkoker en TV.
* Over de prijs valt niet te onderhandelen, niet qua prijs- als assortiment samenstelling.
* Op de producten is de reguliere fabrieksgarantie van toepassing.

• Er kan maar 1 deelnemer winnaar zijn van de Actie en er kan niet over de trekking worden gediscussieerd.
• De winnaar wordt op 15 februari, na 17.00 uur bekend gemaakt via de Twitterpagina van Media Markt Utrecht Hoog Catharijne en de Facebook pagina van Hoog Catharijne.
• De winnaar wordt gebeld om naar de winkel te komen en zijn/haar prijs in ontvangst te nemen.
• De winnaar dient uiterlijk op 22 februari 2016 te hebben gereageerd op de gewonnen prijs. Wanneer dit niet gebeurd komt de prijs te vervallen en zal de deelnemer geen aanspraak kunnen maken op enige vergoeding in welke vorm dan ook. In dit geval zal een andere winnaar worden geselecteerd.
• De winnaar van de prijs stemt ermee in dat Media Markt Utrecht Hoog Catharijne en Hoog Catharijne zijn/haar naam gebruikt bij promotionele activiteiten in verband met de actie zonder dat daar enige vergoeding tegenover staat.
• De prijs is niet overdraagbaar aan derden. De prijs is niet inwisselbaar voor contant geld of andere prijzen.
• Deelname geschiedt voor eigen risico. Media Markt Utrecht Hoog Catharijne  is niet aansprakelijk voor enige schade, hoe ook genaamd, die deelnemer mocht lijden als gevolg van deelname aan de actie.
• Media Markt Utrecht Hoog Catharijne is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor door deelnemers opgegeven onjuiste of onvolledige gegevens of het verloren gaan van deze gegevens.
• In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door Media Markt Utrecht Hoog Catharijne.
• Persoonsgegevens worden gebruikt om met de prijswinnaar te communiceren over de uitvoering van de actie.


• Van deelname uitgesloten zijn de medewerkers van Media Markt Utrecht Hoog Catharijne, alsmede anderen die direct bij de organisatie van de Actie zijn betrokken alsook al hun gezins- en familieleden.
• Media Markt Utrecht Hoog Catharijne behoudt zich het recht voor om deze actievoorwaarden tussentijds en zonder voorafgaande aankondiging te wijzigen. De actievoorwaarden worden niet ten nadelen van de deelnemers gewijzigd.
• Media Markt Utrecht Hoog Catharijne behoudt zich het recht voor om deze Actie of enige deelname voortijdig te beëindigen zonder voorafgaande aankondiging of op enige wijze tot schadevergoeding verplicht te zijn jegens de deelnemers.
• Media Markt Utrecht Hoog Catharijne behoudt zich het recht om deelnemers direct en zonder opgave van redenen van deelname uit te sluiten indien naar haar oordeel sprake is van frauduleus en/of ander onrechtmatig handelen ten aanzien van de Actie
• Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
• In verband met deze Actie ontstane klachten dient u binnen redelijke tijd na het ontstaan van de klacht(en) per e-mail mm.utrecht.telefoniste@mediamarkt.nl aan Media Markt Utrecht Hoog Catharijne kenbaar te maken. Media Markt Utrecht Hoog Catharijne zal uiterlijk binnen vijf werkdagen na ontvangst van de klacht contact met u opnemen over de verdere afhandeling daarvan.
• De actievoorwaarden van de Actie zijn beschikbaar op de locatie waar de Actie zal plaatsvinden. Voor meer informatie en/of vragen over de Actie kunt u terecht bij de informatiebalie in de winkel van Media Markt Utrecht Hoog Catharijne.
• Eventuele kansspelbelasting komt voor rekening van Media Markt Utrecht Hoog Catharijne.
• Media Markt Utrecht Hoog Catharijne handelt in overeenstemming met de gedragscode promotionele kansspelen voor zover deze op de actie van toepassing is.
• Op deze actie en de voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Eventuele geschillen in verband met deze actie en/of deze voorwaarden zullen worden voorgelegd door de bevoegde rechter in Den Haag, tenzij dwingendrechtelijk anders is bepaald.
• Onder voorbehoud van kennelijke druk-, type- en zetfouten.

Utrecht, februari 2016

Volg ons op twitter

Blijf ook via twitter op de hoogte
Volg ons op: @MediaMarktUtr

Onze huidige vacatures Utrecht Hoog Catharijne