Media Markt Rijswijk

Route en contact

Rijswijk

Winkelinformatie printen
Prins Willem Alexander Promenade 69-83
2284 DJ Rijswijk
Telefoonnummer:
070-3728200
E-mail:
contact@mediamarkt.nl

Meer informatie:

KvK-naam: KvK-nummer:
Rijswijk

Directeur

Mevr. J. Spronck

Btw-nummer

Openingstijden Servicecentrum
maandag 10:00 - 21:00 uur 10:00 - 21:00 uur
dinsdag 10:00 - 21:00 uur 10:00 - 21:00 uur
woensdag 10:00 - 21:00 uur 10:00 - 21:00 uur
donderdag 10:00 - 21:00 uur 10:00 - 21:00 uur
vrijdag 10:00 - 21:00 uur 10:00 - 21:00 uur
zaterdag 10:00 - 18:00 uur 10:00 - 18:00 uur
zondag 12:00 - 18:00 uur 12:00 - 18:00 uur

Bekijk onze winkel online

World of Warcraft game-event - zaterdag 3 september 2016

World of Warcraft game-event - 3 september 2016
Speel de game, kom verkleed en win gave prijzen!
Meet & Greet met bekende (game)vlogger ProjectMinecraftia!

Media Markt Rijswijk organiseert op zaterdag 3 september hét game-event van het jaar: World of Warcraft. Tijdens het event is het mogelijk om het nieuwste World of Warcraft spel, Legion, te spelen. Bovendien geeft Media Markt Rijswijk deze dag gave prijzen weg en kun je op de foto met bekende (game)vlogger ProjectMinecraftia!

World of Warcraft Legion van Blizzard, is de zesde uitbreiding in de World of Warcraft reeks en al helemaal hot in de gamewereld. De Legion-uitbreiding draait om de terugkeer van een vijand voor zowel Horde als Alliance, het demonische Burning Legion. De expansie zorgt voor nieuwe features, waaronder het nieuwe continent The Broken Isles en klasse-specifieke wapens, zogenaamde Artifacts. Speciaal voor alle gameliefhebbers organiseert Media Markt Rijswijk het World of Warcraft game-event waar het mogelijk is om hele vette prijzen te winnen!

World of Warcraft game-event
- Waar: Media Markt Rijswijk
- Wanneer: zaterdag 3 september 2016
- Tijd: 10.00 – 18.00 uur
- Leeftijd: 12+

Kom World of Warcraft Legion spelen!
Kom op zaterdag 3 september het nieuwste World of Warcraft spel Legion spelen bij Media Markt Rijswijk. Je hoeft je niet van tevoren in te schrijven. Koop je het nieuwste World of Warcraft spel? Dan maak je deze dag kans op een World of Warcraft Legion Collectors Edition!

Kom verkleed en win!
Trek jij liever je World of Warcraft pak uit de kast? Kom dan op zaterdag 3 september verkleed als World of Warcraft character. De best geklede character maakt kans op een hele speciale prijs!

Meet & Greet (game)vlogger ProjectMinecraftia
ProjectMinecraftia is met ruim 200.000 volgers één van de populairste (game)vloggers van dit moment. Media Markt Rijswijk heeft groot nieuws: ProjectMinecraftia komt op zaterdag 3 september naar onze winkel voor een Meet & Greet! Tussen 14.00 en 16.00 uur kun je je gekochte World of Warcraft spel laten signeren!

De nieuwste game, must-have gadgets en meer..
Als echte World of Warcraft fan, wil je natuurlijk alles van World of Warcraft hebben. Uiteraard is de nieuwste game, Legion, vanaf 30 augustus a.s. verkrijgbaar bij Media Markt Rijswijk. Maar dat is niet alles, er zijn ook verschillende must-have World of Warcraft gadgets en producten tijdens het game-event in de winkel te vinden!

Prijswinnaar barbecue-actie 2016 bekend

Prijswinnaar barbecue-actie 2016 bekend!

Tonny Donnars is de gelukkige winnaar van de barbecue-actie van Media Markt Rijswijk, Slagerij Scholtes en J22. Hij won een geheel verzorgde barbecue voor tien personen en een gloednieuwe elektrische barbecue!  Bovendien werd het vlees door een professionele kok voor hen gegrilld. Wat is leuker dan gezellig met je vrienden en familie te genieten van een overheerlijke barbecue?

De zomer is het seizoen van lange zomeravonden en heerlijke barbecues. Dat dacht Tonny vast ook toen hij deelnam aan de barbecue-actie. Tonny kocht een action cam, vulde het inschrijfformulier bij de kassa in en won! “Ik kon het eerst niet geloven dat ik deze gave prijs had gewonnen. Ik heb zeker drie keer gevraagd of het echt waar was!”, vertelt Tonny lachend.

De overhandiging van de prijs vond afgelopen zondag plaats in de tuin van zijn schoonzus. Samen met negen familieleden en vrienden genoot Tonny van de zomerse barbecue. Hij geeft aan erg blij te zijn met zijn prijs: “Het was helemaal super! Het door de slager versbereide vlees was erg lekker. Top geregeld!

Thuisservice

Media Markt Thuisservice

Persoonlijk advies op maat? Onze specialisten komen graag bij u thuis !


Wilt u persoonlijk advies op maat? Onze specialisten komen bij u thuis. Media Markt Rijswijk begeleidt u graag bij uw nieuwe aankoop of bij eventuele bestaande problemen. Kortom: persoonlijk en deskundig advies op maat, gewoon bij u thuis!

Uw voordelen:
- Media Markt specialist komt bij u thuis
- Deskundig advies op maat
- Begeleiding bij nieuwe aankoop of advies bij eventuele bestaande problemen
- Issues worden direct in kaart gebracht
- Geniet optimaal van uw (nieuwe) aankoop

Ja, ik wil gebruikmaken van de Thuisservice!
Wilt u ook gebruikmaken van de Thuisservice van Media Markt Rijswijk? Dat kan! Voor slechts €50,- komen onze specialisten bij u thuis. Bel ons via 070 – 3728 200  en maak direct een afspraak! Wanneer u na het adviesgesprek een product of dienst bij Media Markt Rijswijk aanschaft, dan verrekenen wij dit met het aankoopbedrag.

Voor de eerste tien klanten die gebruikmaken van Media Markt Thuisservice is deze unieke dienst helemaal gratis! Dus wees er snel bij!

Media Markt Club

JOIN THE CLUB!
U mag nog een klantenpas aan uw collectie toevoegen want ook Media Markt heeft zijn eigen klantenpas ontwikkeld.

Wij zetten voor u de voordelen op een rijtje:
Bij ieder aankoop kans op een giftcard t.w.v. 50 euro
Bij iedere aankoop kans op de superprijs van die maand
Al je aankopen online bewaren
Toegang tot exclusieve producten
28 dagen ruil- en retourtijd
Alle aankopen gratis thuis bezorgd
Op jouw interesses afgestemde aanbiedingen
Iedere week een mail met actuele aanbiedingen!

Meld je dus snel aan voor FAN-TAS-TI-SCHE voordelen!

De algemene voorwaarden en privacy verklaring zijn te vinden op mediamarkt.nl/club
* inschrijven vanaf 18 jaar.

Speciale openingstijden

Zondag 25 december 2016         1e Kerstdag                            GESLOTEN
Maandag 26 december 2016     2e Kerstdag                            GESLOTEN

Volg ons op social media

Twitter: www.twitter.com/mediamarktrw
Instagram: www.instagram.com/media_markt_rijswijk

Officiële pasfoto's

Nu bij Media Markt Rijswijk kunt u ook officiële pasfoto's laten maken voor uw paspoort, ID card, rijbewijs, OV chipcard etc. Voor € 5,- bent u klaar, daarvoor gaat u toch niet in de rij staan bij de fotograaf of gemeente? Met onze eenvoudige bediening en snelle service kiest u voor veel gemak!

Bereikbaarheid

Media Markt Rijswijk in Winkelcentrum In De Bogaard is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, op de fiets en met de auto. Het ligt op 2 minuten loopafstand van Station Rijswijk. Onder het Bogaardplein bevindt zich een ondergrondse parkeergarage die plaats biedt aan ca. 900 auto's. Naast deze parkeergarage zijn er nog enkele parkeergarages met een totale capaciteit van ca. 2600 parkeerplaatsen.

Onze huidige vacatures