Uitgelicht

TomTom

TomTom heeft het tot missie verheven om technologie zo makkelijk mogelijk te maken, zodat iedereen meer kan bereiken. Het navigatiesysteem is versimpeld zodat miljoenen mensen geholpen worden bij het vinden van hun bestemming. TomTom is tot op de dag van vandaag bezig met het vergemakkelijken van het complexe, zodat technologie voor iedereen toegankelijk wordt. Tot het assortiment behoren eenvoudig te gebruiken navigatiesystemen, sporthorloges en action camera’s. TomTom heeft zijn hoofdkantoor in Amsterdam en is wereldwijd actief met 4.400 medewerkers.

Populaire TomTom producten

Het assortiment van TomTom

Navigatie

De nieuwste navigatieproducten van TomTom zijn geoptimaliseerd voor dagelijks gebruik met realtime verkeersinformatie, waarschuwingen voor flitsers en Lifetime Maps. Ze zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk op uw bestemming aankomt.

GPS- Sporthorloge

De ingebouwde GPS-ontvanger zorgt voor zeer nauwkeurige gegevens over tempo, snelheid en afstand. Daarnaast kunt u zichzelf uitdagen met verschillende trainingen, zoals hartslagtraining en intervaltraining, en tegen uzelf racen voor de afwisseling en om prestaties te verbeteren.

Rider

Van de vrijheid van cruisen op de open weg tot de spanning van een krappe bocht op de hoogste bergtop: u kunt nu uw eigen perfecte avontuur creëren. Vind spannende kronkelwegen en vermijd saaie rechte routes.

Bandit

De nieuwe TomTom Bandit actiecamera. Schud uw smartphone voor een direct deelbare compilatie van uw hoogtepunten. Met de Bandit-app monteert u uren videomateriaal in enkele minuten tot een geweldige video zonder dat u eerst alle originele beelden hoeft te downloaden!