Personenweegschalen

Voor uw gezondheid is uw gewicht een van de belangrijkste indicatoren. De Tefal personenweegschalen wegen nauwkeurig en zijn voorzien van handige extra’s zoals geheugenfuncties en een gemakkelijk af te lezen lcd-display.

Elektrisch koken

De Actifry van Tefal is inmiddels een klassieker in bijna elke keuken. Met één lepeltje olie frituurt u in een handomdraai gezonde vlees-, vis- en groentegerechten. Maar Tefal heeft nog veel meer elektrische kookapparaten, zoals ovens, grills, stoom- en rijstkokers en ook gewone friteuses.

Assortiment

Het assortiment van Tefal bestaat uit pannen en bakvormen, keukenapparatuur, ontbijtspullen, strijkijzers en stoomgeneratoren, personenweegschalen en apparatuur voor elektrisch koken.

Pannen en bakvormen

Naaste de wereldberoemde Tefalpannen met teflonlaag, heeft Tefal nog een hele serie andere pannen en bakvormen. Zo biedt het merk een compleet Jamie Oliver assortiment voor elke kookbehoefte. Maar ook roestvrijstalen pannen, snelkookpannen, en allerlei bakhulpen en bakvormen.

Keukenapparatuur

De keukenmachines van Tefal zijn veelzijdig, krachtig en onmisbaar in elke keuken. Andere onmisbare hulpjes van Tefal zijn hak- en snijmachines, staafmixers, sapmachines, en keukenweegschalen.

Ontbijt

Niets lekkerder dan de geur van vers geroosterd brood bij het ontbijt. Daarvoor en ook voor alle andere ontbijtzaken heeft Tefal de passende apparatuur, zoals tosti-ijzers, multisnacks, waterkokers en natuurlijk koffiezetapparaten voor een lekker geurig kopje koffie bij het ontbijt.

Strijkijzers en stoomgeneratoren

Strijken is zo gedaan met de strijkijzers van Tefal. Er zijn handige stoomstrijkijzers die strijken superlicht maken, maar ook droogstrijkijzers voor stoffen die daarmee beter tot hun recht komen. Voor het zware werk zijn er stoomgeneratoren die echt overal de kreukels uit krijgen!

Tefal

Dat is slim bedacht.

In 1954 vond Tefal de anti-aanbakpan uit en werd het koken van alledag een stuk eenvoudiger. Door de jaren heen werd Tefal ‘s werelds grootste fabrikant van pannen met anti-aanbaklaag en ging het merk daarnaast nog heel veel andere kook-, keuken- en huishoudapparatuur maken. Tefal wil vindingrijke producten aanbieden die dagelijkse bezigheden zoals koken en strijken vergemakkelijken. Het merk houdt zoveel mogelijk rekening met de behoeften van de consument en speelt hierop in door met innovatieve oplossingen te komen. De geschiedenis van Tefal kenmerkt zich door innovaties van wereldklasse.

Met nog meer plezier koken.

Tefal biedt een complete service die bijdraagt aan een prettige ervaring, vooral op het gebied van koken. Het is belangrijk om van het leven te genieten, samen met familie en vrienden. Kokkerellen is voor velen één van de leukste bezigheden. De keuken is voor velen de favoriete ruimte in huis. Daarom richt Tefal zich zoveel mogelijk op het aanbieden van recepten, adviezen en informatie, zodat u met nog meer plezier kunt koken!