Assortiment

Het assortiment van Sweex is onder te verdelen in smart media, accessoires voor notebook en pc en draadloze speakers.

Smart media

Sweex maakt tablet-accessoires, zoals hoezen, reinigingsmiddelen en toetsenborden. De smartphone-accessoires bestaan uit reinigingsmiddelen en houders/standaards. Voor e-readers heeft de fabrikant hoezen en reinigingsmiddelen.

Accessoires voor notebook en pc

Dit assortiment bestaat uit tassen, geluidskaarten, webcams, speakers, kaartlezers, hoofdtelefoons, UPS (universal power supply), reinigingsmiddelen, muizen en usb-hubs (voor extra usb-aansluitingen).

Draadloze speakers

De draadloze speakers van Sweex hebben een compact design en bieden draadloos toegang tot muziek. Sommige speakers ondersteunen de nieuwe NFC-technologie.

Sweex

Toegankelijkheid en betrouwbaarheid

Sweex is een Nederlands bedrijf, dat in 2002 werd opgericht. Het maakt onder andere accessoires voor laptops, tablets en smartphones, maar ook apparatuur als geluidskaarten en muizen. Het bedrijf is actief in meer dan 40 landen. Sweex staat voor gebruiksvriendelijkheid in het hele assortiment. Dit resulteert in toegankelijke producten die gemakkelijk te gebruiken en zeer betrouwbaar zijn. De fabrikant biedt slim ontworpen, originele, hoogwaardige producten tegen betaalbare prijzen.