SOLIS

SOLIS is een van de belangrijkste fabrikanten en aanbieders van elektrische apparaten en staat al meer dan 100 jaar voor kwaliteit en innovatie. De door SOLIS in Zwitserland vervaardigde producten worden wereldwijd gebruikt.

Van onderzoek en ontwikkeling tot de productie en van verkoop tot marketing, alles bij SOLIS is gewijd aan kwaliteit en het welzijn van de klant. Dit is terug te vinden in de gebruiksvriendelijkheid van de keukenapparatuur, de techniek in de haardrogers en de functionaliteiten van het klima-assortiment. Het doel van SOLIS? Het leven van de consument stijlvol verrijken door middel van hoogwaardige producten voor dagelijks gebruik, die tegelijkertijd ook aangenaam, eenvoudig en efficiënt zijn vormgegeven.

Choose smart, choose SOLIS. For a healthy & tasty life.

Populaire Solis producten

Het assortiment van Solis

Blenden & Juicen

Het assortiment van SOLIS bevat onder meer verschillende soorten juicers, blenders, staafmixers en de iconische citruspers met hendel. Perfect om op een makkelijke manier zoveel mogelijk voedingsstoffen en vitamines binnen te krijgen!

Espresso

Een perfecte espresso, die zet u niet zomaar. Met de espressomachines van SOLIS is een écht goede espresso ineens binnen handbereik. Evenals extra’s als melkopschuimers, warmhoudplaatjes en een (geïntegreerd) maalwerk voor verse bonen.

Toasten & Grillen

Naast een slim broodrooster heeft SOLIS ook een aantal strakke Grill Pro variaties, waarvan sommige ook als contactgrill en/of barbecue kunnen fungeren. Of wat dacht u van een teppanyaki plaat voor dinertjes thuis?

Keukenmachines

Roeren, mixen en klutsen gaat met de staafmixers Power Mixer Pro en SOLIS X-Change Mixer volautomatisch. Ook nog kloppen en kneden? Keukenmachine Kitchen Queen kan het allemaal. Maar ook de volautomatische ijsmachine Gelateria Pro is een pareltje.

Koken

Of je nu een rijstkoker zoekt, een slow cooker, een waterkoker of een eierkoker: SOLIS heeft het in het assortiment. Mét slimme functies. De SOLIS waterkokers bevatten bijvoorbeeld waterfilters waardoor het water zacht blijft.

Beauty

SOLIS haarföhns worden in Zwitserland door vrijwel iedere kapper gebruikt. De haardrogers zijn krachtig en werken met tourmaline, keramische en ionentechnologie, waardoor de hitte gelijkmatig wordt omhuld met ionen. Hierdoor krijgt het haar meer glans.

Klima

Ventilatoren, heaters, luchtontvochtigers of juist luchtbevochtigers; SOLIS heeft klima producten in het assortiment voor iedere tijd van het jaar. Omdat het oog ook wat wil, zien ze er bovendien ook nog eens designer-verantwoord uit.